Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Интериор

От Бриколаж разбираме напълно стремежът на всеки един от човек да си осигури по-пълноценно ежедневие, в което не липсва нищо – удобства, красота, мода и лукс. В настоящата категория ще откриеш интересни решения за създаването на съвременен интериор, който да те зарежда с добро настроение и да те накара да започваш всеки нов ден с усмивка. 

Какви решения за интериор ще откриеш в раздела

Тук предлагаме на твоето внимание оригинални идеи, свързани с една от най-важните точки при обзавеждането на дома – декорацията. Тя е липсващото парченце от пъзела и финалния щрих, без който интериорът няма как да бъде завършен. Тук ще откриеш различни продукти с модерен дизайн, които предлагаме на достъпни цени и в голямо онлайн разнообразие. Подходящи са за спални, за хол, за кухни, за коридори и за всяко едно вътрешно помещение в апартамента или къщата. Ето какво те очаква в тази категория: 

  • врати за дома – те са задължителна точка от идейния проект, който следваш стъпка по стъпка, за да стигнеш до заветната цел. Тук ще ги откриеш в няколко варианта – за баня, интериорни и тип “хармоника”. Налични са в доста цветове и стилове, което ще ти даде възможност да направиш свободен и компетентен избор;
  • домашен текстил – той придава “мекота” на цялостната обстановка и е основен източник на уют и комфорт. Без него декорацията би била незавършена, така че запретни ръкави и поръчай нужните продукти – възглавници за спане, одеяла, пердета, покривки, спално бельо, шалтета и др.; 
  • аксесоари за кухня – прекарваш по-голямата си част от времето вкъщи именно в кухнята, където влизаш в ролята на кулинар, творец и прочее. За да си продуктивен във всяко едно свое начинание, трябва да разполагаш с красив интериор, който включва практични модули, трапезни маси и столове, удобна мивка и др.;
  • декорация – тази подкатегория е една от най-обширните, защото побира много продукти и е подходяща за аранжиране на къщи, на апартаменти, на стаи, тераси и други зони. Част от тях са изкуствените цветя, свещите, картините, часовниците, картините, тапетите и т.н. 

В раздела ще откриеш още и мебели за дома, които са предназначени за антре, за всекидневна, за офиса и спалнята. Предлагаме всичко необходимо, за да обитаваш жилище, в което водещото при интериора е красотата. 

Защо да се довериш на магазин Бриколаж 

Домашният интериор е в твоите ръце. Ти си този, който определя правилата и задава тона на жилищната обстановка, а ние сме партньорът, на който винаги може да разчиташ за осъществяването на всяка една своя идея! При нас разнообразието от интериорни решения е целогодишно, цените изгодни, а обслужването на топ ниво.