Количка

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Какви смесители са нужни за банята

Смесителите са елегантният завършек на всяка баня и кухня. Те не само създават удобство, но и внасят блясък.

Защо не трябва да пестиш от покупката на смесители за банята

Смесителите в банята са механизмите, които отговарят за комбинирането на желаните от теб пропорции топла и студена вода, както и за налягането ѝ. Те са ключова дългосрочна инвестиция, която задължително трябва да бъде направена с нужното внимание и отговорност. Смесителят е устройство, което се използва всеки ден по много пъти и механизмът му трябва да бъде безупречен, за да служи безотказно. От качеството му зависи не само удобството на семейството, но и разхода на вода.

Какви видове ще откриеш в сайта на Mr. Bricolage

  • Смесители за мивка;
  • Смесители за душ;
  • За душове за вграждане;
  • За биде;
  • За вана;
  • За кухня;
  • Водонагреватели;
  • Душ пити;
  • Принадлежности за вграждане.

Какъв вид да избереш

Класическият модел за мивката в банята е с две кранчета. Някои от предложенията от този тип залагат на ретро визията, други - на гладките плавни форми. Ако си фен на модернистичния дизайн, вероятно ще се насочиш към видовете с джойстик, някои от които са с изчистени прави линии и минималистичен дизайн. Друга основна разлика при мивките е дали чучурът ще е нисък или висок.

При моделите за душ и вана също имаш избор между кранчета и джойстик, между винтидж визия, класически стил и модерен дизайн. Тук много от моделите за баня са с термостат. Някои от предложенията имат включени в комплекта подвижен душ, докато при други на теб се пада задачата да го избереш и добавиш. Стенните модели логично се монтират на стената, докато стоящите се поставят върху ваната.

Видовете с включен нагревател са практични за жилища, в които няма удобно подаване на топла вода към мивката или душа. Те са отлична възможност също за банята на вилите и селските къщи, както и практично решение за всички случаи, в които ти трябва затоплена вода на момента.

Защо да купиш от Mr. Bricolage

Знаем, че когато изборът е много богат, вземането на решение е трудно, но само осигурявайки огромно разнообразие, ние можем да сме сигурни, че ще удовлетворим всички вкусове и търсения. В нашия раздел сме събрали предложения на водещи производители. Качеството е безупречно, а цените - конкурентни. Непрестанно обновяваме каталога с нови предложения, а промоциите дават възможност за наистина евтини топ находки. Възползвай се!

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0