Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Работно облекло и принадлежности

Какви видове ще видите в сайта

Домът и градината се поддържа през цялата година, затова в сайта на Mr. Bricolage може да поръчаш онлайн лятно или зимно облекло за работа на открито, строителство или обща работа. Разполагаме с тънки или ватирани якета, работни панталони, полугащеризони, както и цели гащеризон за еднократна употреба. Разнообразните ни видове градински ръкавици са с различна дебелина, за да си защитени, независимо дали садиш маргаритки или подрязваш клони. Именно защото защитното ни екипировка е от главата до петите, предлагаме не само защитни шапки и очила, но и различни модели ботуши, галоши и предпазни обувки . В зависимост от изискванията на средата ти, при нас ще намериш дори и ветрозащитно облекло и сигнално работно облекло снабдено със светлоотразителни ленти за висока видимост.

Защо е важно

На първо място трябва да се ръководиш от своята безопасността. Трябва да си наясно какви са плюсовете и минусите на твоята екипировка и да успееш да предвидиш различните ситуации, за да си добре подготвен за всяка една. Това зависи и от спецификата на дейностите ти, защото е важно как ще се чувстваш, ако носиш избраните дрехи над 3-4 часа на ден, в продължение на няколко дни. Ако не ти е удобно или не си добре защитен, това ще влияе на работата и ще създава пречки за нейното изпълнение. Не забравяй, че безопасността и защитата на очите, ръцете и краката по време на работа са най-важни. При повечето ти проекти, правилните очила, ръкавици и обувки ще са необходимост. Ето защо е важно да проявиш съобразителност при избирането им.

Как да изберем подходящото за нас

  • Прецени добре какво е нужно за твоите проекти - Направи списък на елементите от облеклото си, които не са удачни за съответното начинание. 
  • Не трябва да подценяваш температурния ефект - Добре е избраната екипировка да осигурява прохлада през лятото и комфорт през зимата. 
  • Обърни внимание на теглото на дрехите, издръжливостта на материята, плетката и шевовете –така лесно ще решиш кои материи трябва да са по-здрави, по-дебели или дори водоустойчиви. 
  • Не се притеснявай да инвестираш малко повече - Този тип облекло се използва в продължение на много години и за най-различни задачи. Дори и обикновеният работен гащеризон е сред най-често използваните екипировки и се използва константно за всичко от боядисване и по-сложни ремонти, до градинарство и поддръжка на колата.

Независимо характеристиките на екипировката, в сайта на Mr. Bricolage, ще намериш всичко нужно и то само на един клик разстояние. Винаги можеш да посетиш и най-близкия физически магазин, за да усетиш материята на избраните продукти и да се допиташ до служител. Която и наша локацията, ще намериш качествено работно облекло на майсторски цени.