Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Пазарувай безопасно в магазини Mr.Bricolage при спазване на всички противоепидемични мерки.
Работно време: понеделник - събота от 8:00 до 21:00 ч. Неделя от 8:30 ч. - 20:00 ч.
Магазини Mr.Bricolage Плевен и Пловдив, ул.Македония – понеделник - неделя от 8:00 до 20:00ч.
Магазин Mr.Bricolage София Ring Mall - 10:00ч. - 22:00ч.

Осветление за баня

Как да избереш осветление за баня

Какви са насоките, които трябва да следваш, за да осигуриш качествено осветление за банята? Виж няколко идеи от Бриколаж!

Къде да внимаваш при избор на осветление за баня

Видовете светлинни източници, които обикновено се използват в банята, са доста разнообразни. Често дизайнерите залагат на лунички за вграждане. Те се монтират лесно, има ги в различни форми и могат да се използват като част от разнообразни интериорни решения.

Друго популярно решение са пурите. Те могат да осигурят по-силна светлина и са предпочитани за по-големи бани. Могат и да се комбинират с луничките.

Плафоните са класически вариант, при който се осигурява по-силен източник на осветление.

Къде се монтират

  • Огледалото. Осветлението около огледалото е много важно и често на него се обръща най-голямо внимание. И това е нормално – в него обитателите на дома поглеждат всяка сутрин, пред него господата се бръснат, а дамите се гримират. То трябва да ги показва в най-добрата им светлина. Обикновено над огледалото се поставят LED лампи, а може и да се разположи от двете му страни, за да свети равномерно без сенки на лицето;
  • Странично. То се монтира от двете страни на помещението и по този начин го осветява равномерно с кръстосани лъчи;
  • В ниши. Добро решение е лампите да бъдат поставени в няколко ниши на стената. Така максимално се постига ефект подобен на естествена дневна светлина, тъй като тя идва от всякъде и няма един открояващ се източник;
  • Допълващо осветление. Този подход може да се приложи в големи бани, в които остават неосветени зони. За допълнителен още по-луксозен ефект може някои от лампите да бъдат с различен нюанс на светлината.

Как да изберем най-добрите влагоустойчиви лампи от Mr. Bricolage

В каталога на Mr. Bricolage ще откриеш разнообразно влагозащитено осветление за баня. Много стилни са осветителните тела тип „пури“. Супер естетичен и модерен вид имат и лед лампите. Аплиците и глобусите пък предлагат традиционни решения.

Онлайн магазинът ни предлага възможност за пазаруване и разглеждане на моделите денонощно. На всеки от артикулите са посочени неговите характеристики, а много от предлаганите модели са с гаранция.

Обичаш да действаш с размах? Бриколаж винаги оказва нужната подкрепа и на най-амбициозните интериорни проекти. И най-хубавото: цените ни са конкурентни и във всеки от разделите, всяка седмица има отлични промоционални оферти. Възползвай се!