Количка

Идеи и съвети

Нашите модерни готови решения за баня са вдъхновяващи и полезни за всеки дом. Те улесняват ежедневието, добавяйки стил и уют към интериора.
Тук ще ти покажем как с малки усилия можеш да водиш по-екологичен начин на живот. Да пестиш енергията и водата, да ограничаваш отпадъците...
Градинските мебели са неизменна част от устройството на всяка градина или тераса, особено когато очакваш гости на открито. Поставянето на маси и столове в двора преди партито е ключов момент за създаване на комфортна обстановка за твоите гости...
Време е да се насладиш на слънчевите дни и за срещи с приятели на открито и няма нищо по-приятно от събирането с тях край барбекюто. Ако още се чудиш какво барбекю да избереш, виж нашите съвети и избери идеалния за теб модел...

Домът винаги е по-уютен, по-комфортен, по-топъл и по-красив с правилния килим. Ако планираш покупката на този важен аксесоар за своя интериор, виж нашите съвети за избора му, както и качествените ни и стилни предложения.

Как да избереш килим

За хола

Изборът зависи от разположението на мебелите и от твоята интериорна идея. Можеш да поставиш малък килим в центъра на помещението като акцент, разположен между дивана и останалата мека мебел. В този случай върху него ще е стъпила само холната маса.

Има вариант и да покрива целия под и всички мебели да са върху текстилната повърхност.

За кухня

Ако кухнята разполага с трапезария, естетично и практично е трапезната маса заедно със столовете да се намират върху килима. Той може да бъде правоъгълен, квадратен или кръгъл.

За спалня

Тук също имаш избор между различни конфигурации. Би могъл да поставиш две малки килимчета (или пътеки) от двете страни на леглото. Това е доста бюджетно и същевременно практично решение. Ако спалнята е широка, можеш да добавиш едно и пред леглото.

Другият вариант е да разположиш голям килим, който да покрива почти целия под и краката на леглото да са стъпили върху него.

Материя

Материалът на килима има значение за неговите качества и трайност. По-евтините модели за дома са по-тънки, докато луксозните са по-плътни и пухкави. В състава на текстила може да са включени естествени и синтетични влакна. Естествените (вълна, памук) придават мекота и са приятни на допир, докато синтетичните (полиестер, акрил) се характеризират с голяма здравина и устойчивост.

Какви видове ще откриеш в раздела

• Класически цветни: в един тон или пъстри;

• Детски: с улици, със звездички и т.н.;

• Арт модели;

• С геометрични фигури;

• На цветя: пъстри, в черно и бяло, в бежовата гама;

• С различни размери: малки (50 на 80 см, 60 на 120 см и др.), средни (80 на 180 см, 100 на 133 см, 120 на 170 см и др.) и големи (180 на 200 см, 200 на 290 и др.);

• Форми: правоъгълни, квадратни, кръгли, овални, елипсовидни, с неправилна форма;

• Памучни, мокетни, вълнени.

Защо да избереш от Бриколаж

Богатият каталог на френската верига предлага голямо изобилие от килими за всяка стая на дома. Можеш да избираш между различни стилове и материи, като общото между всички предлагани модели е високото качество и красивата визия.

Всеки месец имаш възможност да се възползваш от нашите актуални намаления и да поръчаш топ продукти на атрактивни цени. Ще ги откриеш както в отделните продуктови категории, така и в раздел 'Промоции'.

Поръчай по всяко време онлайн или посети някой от физическите магазини на Бриколаж в цялата страна!

килими промоция


Бърза и сигурна доставка до:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.

0