Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 
 

Пътеки

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

10.99 лв. 17.99 лв.

Пазарувай по магазин

Намерени 5 продукта
ПЪТЕКА 80СМ ТЪМНО СИВО
10,99  лв.
12,99  лв.
ПЪТЕКА 80СМ КАФЯВА
10,99  лв.
12,99  лв.
ПЪТЕКА 80СМ ШОКОЛАД
10,99  лв.
12,99  лв.
ПЪТЕКА 80СМ ЧЕРВЕНА
10,99  лв.
12,99  лв.

Къде в дома е подходящо да поставиш пътеки? Как да ги избереш? Виж предложенията на Бриколаж!

Как да избереш материята

Пътеките се произвеждат от различни материали, които основно могат да се разделят на естествени и синтетични. Сред естествените са памук и вълна. Вълната е подходящ избор, когато търсиш качествена, топлеща материя. Памукът пък е познат с мекотата си. Приятен е на допир. А в случай че пътеката е с малък размер и няма гумена основа, може да бъде изпрана дори в пералнята – памукът издържа на пране и на високи температури.

Синтетичните материи, като полипропилен, акрил и полиестер, са изключително здрави и издръжливи. Техните влакънца трудно задържат замърсявания, а ако бъдат изцапани, е лесно да се почистят. Освен това са устойчиви на доста интензивен трафик, а цветовете им са трайни и се запазват с години. И още едно голямо предимство – пътеките от този вид са евтини и достъпни дори за ограничен бюджет, а се предлагат в голямо разнообразие и с атрактивни визии.

За кои помещения са подходящи

За коридор

Пътеките са обичаен избор за коридорите, тъй като продълговатата им форма съвсем естествено следва тази на коридора. За това помещение е практично да избереш модел, който е максимално здрав и траен, тъй като обикновено коридорите са зона, която се използва активно.

За спалня

Спалнята е стая, чието разположение често не е удачно за разполагане на голям килим, тъй като част от него попада и под леглото, което не е особено практично при почистване. Пътеките обаче са чудесно решение. Можеш да поставиш по една отляво и отдясно на леглото и евентуално да добавиш една от долната му страна. Добре е да заложиш на комплекти, които се допълват взаимно. За спалнята са подходящи по-меки, луксозни, дори рошави модели. В тази стая трябва да е комфортно да се ходи с боси крака. Важно е също дизайнът на това подово покритие да допълва усещането за уют и комфорт. Подходящи са пастелни и успокояващи цветове като бледозелено, лилаво, синьо и др.

Какви видове пътеки ще откриеш в Бриколаж

     • от полипропилен;

     • памучни (ръчни);

     • на линеен метър (ширина 80 см);

     • готови (с размери 60х200 см и др.);

     • в различни цветове: кафяви, бежови, сиви, червени, лилави и др.;

     • с шарки, на райета, персийски и т.н.

Пълното разнообразие ще откриеш в каталога ни, който те очаква в нашия онлайн магазин. Там лесно можеш да се информираш за характеристиките, да сравниш отделни модели, да откриеш най-изгодните цени и промоции.

Обзаведи дома си красиво, качествено и изгодно. С Бриколаж е лесно!

 

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.