Количка
(1)

Пътеки

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Къде в дома е подходящо да поставиш пътеки? Как да ги избереш? Виж предложенията на Бриколаж!

Как да избереш материята

Пътеките се произвеждат от различни материали, които основно могат да се разделят на естествени и синтетични. Сред естествените са памук и вълна. Вълната е подходящ избор, когато търсиш качествена, топлеща материя. Памукът пък е познат с мекотата си. Приятен е на допир. А в случай че пътеката е с малък размер и няма гумена основа, може да бъде изпрана дори в пералнята - памукът издържа на пране и на високи температури.

Синтетичните материи, като полипропилен, акрил и полиестер, са изключително здрави и издръжливи. Техните влакънца трудно задържат замърсявания, а ако бъдат изцапани, е лесно да се почистят. Освен това са устойчиви на доста интензивен трафик, а цветовете им са трайни и се запазват с години. И още едно голямо предимство - пътеките от този вид са евтини и достъпни дори за ограничен бюджет, а се предлагат в голямо разнообразие и с атрактивни визии.

За кои помещения са подходящи

За коридор

Пътеките са обичаен избор за коридорите, тъй като продълговатата им форма съвсем естествено следва тази на коридора. За това помещение е практично да избереш модел, който е максимално здрав и траен, тъй като обикновено коридорите са зона, която се използва активно.

За спалня

Спалнята е стая, чието разположение често не е удачно за разполагане на голям килим, тъй като част от него попада и под леглото, което не е особено практично при почистване. Пътеките обаче са чудесно решение. Можеш да поставиш по една отляво и отдясно на леглото и евентуално да добавиш една от долната му страна. Добре е да заложиш на комплекти, които се допълват взаимно. За спалнята са подходящи по-меки, луксозни, дори рошави модели. В тази стая трябва да е комфортно да се ходи с боси крака. Важно е също дизайнът на това подово покритие да допълва усещането за уют и комфорт. Подходящи са пастелни и успокояващи цветове като бледозелено, лилаво, синьо и др.

Какви видове пътеки ще откриеш в Бриколаж

• от полипропилен;

• памучни (ръчни);

• на линеен метър (ширина 80 см);

• готови (с размери 60х200 см и др.);

• в различни цветове: кафяви, бежови, сиви, червени, лилави и др.;

• с шарки, на райета, персийски и т.н.

Пълното разнообразие ще откриеш в каталога ни, който те очаква в нашия онлайн магазин. Там лесно можеш да се информираш за характеристиките, да сравниш отделни модели, да откриеш най-изгодните цени и промоции.

Обзаведи дома си красиво, качествено и изгодно. С Бриколаж е лесно!


Бърза и сигурна доставка до:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.

0