Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Инструменти за плочки и ВиК

В технологичен план възможностите за всеки един човек са наистина много. Без значение дали става дума за ремонт на дома, или за професионално развитие, днес са налице стотици решения с висока функционалност, от които би могъл да се възползваш. С тях ще успееш да реализираш дори и най-сложните строителни проекти, в това число и дребните довършителни работи. Част от задължителните придобивки са инструментите и уредите за измерване, които в тази категория ще откриеш в многообразие. 

Какво ще откриеш в раздела

Поредната категория в магазин Бриколаж, в която ще откриеш измервателни уреди на цени, които си заслужават. Те се използват най-вече в съвременното строителство, а ние ти предлагаме следните видове: 

  • детектори за метал и напрежение – важен инструмент, използван както за лични, така и за професионални цели. Полезен е при окабеляване, ремонти по ВиК инсталацията и др.;
  • влагомери – използват се за измерване на диапазона на влагата и са приложими в много сфери от строителството, промишлеността, бита и дори търговията; 
  • инфрачервени термометри – този вид безконтактни измервателни уреди са многофункционални и лесни за употреба. Показват стойностите за секунди, а принципът им на работа се състои в насочващия лазер, който определя с висока прецизност градусите на топлина;
  • ролетки – всеки ги има в дома си, защото употребата им е наистина разностранна. Те са един от най-често купуваните инструменти в категорията “Измервателни уреди”. 

Сред множеството предложения в тази секция са налични и други видове прибори и инструменти, които отново намират отлично приложение при извършването на строително-ремонтните дейности – прави ъгли, нивелири и мастари, шублери, лазерни нивелири и др. 

Как да избереш измервателни уреди

Изборът на измервателни уреди и инструменти не е обичайно занимание, над което да се фокусираш всеки ден. Купуват се рядко, затова е важно да заложиш на възможно най-качествените и функционални модели – така ще останеш напълно доволен от тяхната употреба, която във всички случаи се надяваме да бъде дългогодишна.

Защо да пазаруваш от онлайн магазин Бриколаж 

Няма да ни омръзне да го повтаряме – нашата мисия е да ти донесем потребителско удовлетворение, което на свой ред е най-силният ни стимул, за да не спираме да вървим нагоре. За целта поддържаме богат асортимент от продукти за дома и строителството, в това число и измервателни уреди и инструменти за ремонтите дейности, с които често се захващаш. Конкурентните цени са също част от фирмената ни политика, която постоянно се стремим да подобряваме!