Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Ръчни инструменти

Домашната работилница е място, където мъжете прекарват голяма част от времето си. Там те майсторят, поправят техника, мебели и др. За да им спори работата, е нужно да разполагат с набор от функционални ръчни инструменти, с които да блеснат в най-добрата си светлина в ролята си на сръчни техници. В категорията предлагаме голямо разнообразие от пособия за строителството и дърводелски цели, като тук ще откриеш единични продукти и готови комплекти – голяма част от тях са подходящи и за професионални цели.

Какви видове ръчни инструменти ще видиш в раздела 

Този раздел на магазин Бриколаж е един от най-посещаваните, защото тук всеки майстор-любител или специалист би могъл да открие набор от ръчни инструменти с различно приложение. Ето какво ще видиш: 

  • вложки и тресчотки – първите се прикрепят към вторите и така развиването и завиването на болтове става възможно. Компактни са и се използват много лесно;
  • гаечни ключове – изключително разпространен ръчен инструмент, чието предназначение е да разхлабва и затяга различни по вид болтови съединения;
  • клещи – тяхната роля е ясна, а именно да захващат, режат и завиват всевъзможни компоненти;
  • зидарски пособия – зидарията е сложна материя, която налага употребата на пособия като пердашки, шпакли, маламашки и др.;
  • чукове – сравнително “древно” изобретение, което дори няма нужда от представяне. С него се забиват пирони и се извършват други по вид ремонтни дейности (разрушаване, деформиране и др.).

И това не е всичко! Разнообразието в категорията не се ограничава дотук, защото освен всички изброени ръчни инструменти, ще попаднеш и на много още други полезни пособия – рендета, телени четки, такери, менгемета, триони и ножовки, длета и др. Всеки един от тях има конкретно предназначение и е незаменим помощник при извършването на ремонтните работи.

Как да избереш

Изборът на ръчни инструменти се базира най-вече на това за какво точно ще са ти нужни – за дърво, за огъване на ламарина, за кантиране и др. Обсегът на дейности е фактор номер едно при покупката на стоки с подобно предназначение, които ние от магазин Бриколаж отново можем да ти предложим на супер цени!

Защо да ги купиш от онлайн магазин Бриколаж

Необходимостта от качествени и функционални ръчни инструменти не е единствената причина, която би могла да те доведе тук. Освен тези безспорно полезни пособия би могъл да изпиташ необходимост и от друг вид продукти за дома, като мебели, аксесоари и др. И в този случай ще ти предложим най-добрите възможни оферти, които да закупиш и с отстъпка. След като направиш своя избор, ние ще се погрижим да получиш избраните артикули в рамките на броени дни!