Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Сухо строителство

Сухото строителство е направление, с което е добре да се запознаеш подробно. То обобщава различни по вид дейности, важни за изграждането на съвременен дом и функционални бизнес помещения. В смисъла си въвлича разнообразни по вид строително-ремонтни дейности, които не се свързват с познатите способи за изпълнение на всяка една от задачите.

Какво е сухо строителство

Ако не си “вещ в занаята” и не си наясно с материята, е добре да се информираш малко по-подробно за това какво точно представлява сухото строителство. Най-общо казано то включва дейности, като окачване на тавани, монтаж на повдигнати подове, поставяне на огнезащита, инсталиране на шумоизолиращи системи и прочее. За да бъде всяка една от тези дейности коректно извършена, са нужни специални материали, каквито ще видиш в категорията.

Какви решения предлагаме в раздела

Разделът предлага продукти за сухо строителство на достъпни цени, които са силно необходими при извършването на ремонтите работи. Ето какви материали сме представили в настоящия раздел: 

  • гипсокартон – водещ елемент от сухото строителство, който се използва при изграждането на системи като окачени тавани, преградни стени, обшивки и др.; 
  • окачени тавани – това е решение с огромно приложение. Можете да заложиш на него за дома, за офиса и за всяко едно друго помещение. Поставят се под основния таван, а през тях могат да се прекарат кабели, вентилация, да се поставят крушки и т.н.; 
  • профили за гипсокартон – те са важен свързващ компонент, без който инсталацията не би могла да протече правилно. В тази подкатегория сме включили продукти като ъгъл шина, алуминиеви полуъгли, скоби и др. Използват се за постигането на по-голяма здравина и за оптимизиране на устойчивостта при механичните съединения.

Предимствата на сухото строителство не са никак малко – с негова помощ могат да бъдат реализирани и доста нестандартни проекти, но за целта е нужно да бъдат използвани качествени и надеждни материали. Тук отсъстват “мокрите” процеси, за които се знае, че отнемат много време и са доста трудоемки.

Защо да заложиш на Бриколаж за ремонта на дома 

В онлайн магазин Бриколаж ще откриеш не само качествени инструменти за сухо строителство, но и редица още други привлекателни предложения, които продаваме изгодно. Освен ниските цени друга наша силна страна е разнообразният продуктов асортимент, който се стараем да поддържаме винаги наличен. За нас всеки един клиент е важен, без значение дали е редовен, или бъдещ, което доказваме с подробното си консултиране и коректност. 

Как да направиш поръчка 

Платформата в сайта е много лесна за работа – лесно можеш да направиш поръчка, като това ще ти отнеме само няколко минути. Избери продукт, добави го в количката и просто следвай стъпките.