Количка

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Лепила

Строителните дейности са пряко свързани с употребата на различни по вид лепила. За да бъде даден имот напълно пригоден за експлоатация, в него трябва да са налице нужните условия, а всички ремонтни дейности да са приключили. Полагането на плочки например е част от довършителните дейности, с които всеки майстор би могъл да се занимае в хода на ремонта. Те се поставят по различни места от дома, а тяхното монтиране изисква и специални залепващи материали.

Какво трябва да знаем преди да купим лепило за дома

Строителните лепила намират широко приложение в ежедневието ни. Те се използват за разнообразни цели, а боравенето с тях трябва да се случва внимателно и с оглед на всяка една малка подробност. Ако целта ти е да залепиш плочки, е добре да се съобразиш със следното:

 • Размер на плочките и степен на порьозност;
 • Твърдост и цвят на плочките;
 • Широчината на фугите;
 • Вид на основата;
 • Област на приложение.

Изборът на залепващ материал за дома зависи от по-горните обстоятелства, също както и от финансовите възможности на купувача. Прецени и реши какво ще ти е необходимо за предстоящия ремонт. Виж разнообразния каталог на Бриколаж и плати ниски цени за висококачествени строителни стоки. Работата вече може да започне!

За каква повърхност са подходящи

Различните видове лепила са подходящи за различните видове повърхности и материали, които планираш да залепиш върху тях. Те се делят основно на няколко вида, както следва:

 • За тапети;
 • За дърво;
 • За подови настилки;
 • За стиропор;
 • Монтажни и универсални.

Когато взимаш решение за дома си, обмисли правилно жилищните промени, с които възнамеряваш да се занимаеш. Създай приятна и комфортна атмосфера вкъщи, полагайки модерни подови настилки и тапети с красив дизайн. Вдъхни живот на всеки един свой проект, разчитайки на нашите строителни материали и лепила.

строителни лепила

Кои са най-търсените в онлайн магазин Mr.Bricolage

В онлайн магазин Бриколаж ще откриеш лепила, които са подходящи за различни по вид повърхности. Всяко едно предложение е съобразено със спецификите на съвременното строителство. Клиентите ни вече избраха:

 • C 200;
 • Двукомпонентни;
 • Пистолети за силикон;
 • Секундни и др.

Избери и ти, и реализирай проектите си. Прецени добре в какви условия ще работиш, за да не се окаже, че избраните от теб строителни материали не са най-подходящите. Съобрази се с вида на основата и степента на влага в помещението, което ще обособяваш. Устойчивостта на натоварване е също важен аспект, който трябва да вземеш под внимание.


Бърза и сигурна доставка до:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.

0