Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Градинска техника

Защо е необходима

Градинската техника е задължителна за спретнати двор и градина. Не винаги можеш да се справиш с поддръжката на тревни площи, жив плет, дървета и храсти с голи ръце. Ако искаш да постигнеш наистина естетически вид на екстериора си, и то с минимални усилия, ще имаш полза от подбирането на правилните уреди.

Какви видове ще видите в сайта

За перфектна поддръжка на двора, ние от Mr. Bricolage ще асистираме за неговото развитие, чрез огромен асортимент от уреди, и то на майсторски цени! 

Ако целта ти е отстраняването на мъртвата зеленина и надупчването на почвата, за да се улесни досега до хранителни вещества и вода, нашите скарифатори те очакват. 

Косенето става песен, независимо кой тример, коса, храстореза или косачка избереш, а ние разполагаме с много (акумулаторни, електрически, бензинови моторни, тракторни, палцови, косачки роботи, специализирани косачки и прикачни косачки). 

Същото изобилие присъства и при изборът на градинска техника за поддръжка на дървета, оформяне на храсти и чистене на листа.

За тези, които имат градина и активно отглеждат плодове и зеленчуци, предoставяме фрези, мотофрези с различните аксесоари към тях и разнообразие от системи за поливане.

Полезни съвети от Mr. Bricolage

Нашите насоки, при изборът на градинска техника, са следните:

  • Безопасността винаги е на първо място - Определени уреди имат остриета или механизми, които могат да причинят наранявания. Препоръчваме внимателна и информирана употреба на градинските ни техника. 
  • Удобството е ключов фактор при подобни инвестиции - Ако имаш голяма градина или двор и планираш да използвате определени уреди далеч от контакти, избери инструменти, при които не е необходимо включване в електрическа мрежа. 
  • Обърни внимание на теглото - По-леките опции на определени инструменти увеличават комфорта при използване и улесняват работата ти за продължителността на поставената задача.
  • Поддръжката е от голямо значение - Един добре поддържан уред не само гарантира надеждна работа, но и спестява разходи в бъдещ план. Това включва редица проверки и често може да идентифицира части, които трябва да бъдат заменени.  Особено внимание трябва да бъде обърнато на електроинструменти, чрез чести проверки за повреди на кабела или затъпяване на остриетата. Верижните триони са добър пример за това, защото могат да ти причинят тежки наранявания, ако не се поддържат правилно.

Ако имаш нужда от допълнителна информация или съвет за конкретен уред, винаги можеш да се допиташ до консултантите в най-близкия магазин на Mr. Bricolage или директно да се възползваш от ниските цени в нашия онлайн магазин.