Количка
(5)

Косящи трактори

Идеи и съвети

Нашите модерни готови решения за баня са вдъхновяващи и полезни за всеки дом. Те улесняват ежедневието, добавяйки стил и уют към интериора.
Тук ще ти покажем как с малки усилия можеш да водиш по-екологичен начин на живот. Да пестиш енергията и водата, да ограничаваш отпадъците...
Градинските мебели са неизменна част от устройството на всяка градина или тераса, особено когато очакваш гости на открито. Поставянето на маси и столове в двора преди партито е ключов момент за създаване на комфортна обстановка за твоите гости...
Време е да се насладиш на слънчевите дни и за срещи с приятели на открито и няма нищо по-приятно от събирането с тях край барбекюто. Ако още се чудиш какво барбекю да избереш, виж нашите съвети и избери идеалния за теб модел...

Какви косящи трактори да избереш

Тракторните косачки имат ключова роля при поддръжката на всяко открито пространство, където има растителност. Виж как да избереш правилния модел.

Какво представляват косящите трактори

Косящите трактори са селскостопански машини с голяма функционалност. С тези градински машини можеш да поддържаш тревата в двора, да контролираш плевелите в лозето, зеленчуковата или овощната градина. Този тип трактор е достатъчно малък, за да преминава покрай препятствия и достатъчно мощен, за да се справя и с по-упорита растителност.

Възможност за покупка на лизинг на градински трактор

Закупуването на косящ трактор изисква сериозна инвестиция, която не винаги е по силите на всеки бюджет. В Mr.Bricolage предлагаме разумни варианти за покупка на изплащане. Можеш да избереш схема на изплащане, удобна за теб: от 6 до 48 равни месечни вноски. В зависимост от цената на продукта, предлагаме различни варианти. Към всеки от артикулите има линк към таблица за възможни схеми на изплащане. За всеки от вариантите е посочена конкретната вноска, ГПР и крайната обща цена.

Какви са особеностите им

При избора на градински косящ трактор, можеш да се ориентираш от характеристиките на съответния модел. Сред функциите на тракторните косачки, предлагани в Mr.Bricolage, са функции като:

 • Ширина на косене 96 см, 92 см, 98 см;
 • Различни степени на косене (от 25 мм до 80 мм);
 • Двигатели с обем 344см3, 352 см3, 499 см3;
 • Електрическа стартова система;
 • Възможност за избор на скорост;
 • Възможност за странично косене;
 • Регулируема седалка;
 • Двигател със зарядно устройство;
 • Фарове;
 • Кош за трева;
 • Поставка за чаша.

Какви марки ще намериш

Сред марките за градинско оборудване, които ще откриеш в нашия магазин, са Inventiv, Alpina и др.

Имат ли гаранция

Косящите трактори се предлагат с фабрична гаранция, осигурена от производителя. Гаранционното обслужване, в зависимост от модела, е между 2 и 3 години.

Как се използват тракторните косачки

С ширина на косене близо метър, предлаганите модели могат да обработят площ над 2500 м2. Има възможност за странично косене и мулчиране. С различните степени може да се регулира и височината на косене. Нощното осветление позволява работа и в тъмните части на деня.

В каталога на Mr.Bricolage ще откриеш функционални машини в различни ценови класове с отлични възможности. Следи и нашите изгодни онлайн промоции - евтините оферти не са за изпускане!


Бърза и сигурна доставка до:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.

0