Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Корнизи

Домашният текстил е важен елемент от жилищния интериор. Можеш да го вмъкнеш в дома по различни начини, сред които са красивите пердета, които правят обстановката още по-прекрасна! Освен за прецизния им избор е нужно да се погрижиш и за тяхното правилно окачване – корнизите в раздела са необходимият елемент в случая, който можеш да монтираш и без пробиване на стената. С тяхна помощ ще успееш да реализираш стабилно захващане на завесите, които си избрал за хола, спалнята и останалите помещения вкъщи.

Какви продукти ще видиш в категорията 

В този раздел предлагаме различни видове корнизи на изгодни цени и с желаното качество. Предназначени са за пердета, които стандартно се използват във всяка една стая в жилището. В доста от случаите се поставят завеси и в банята, а това отново е свързано с покупката на релевантни компоненти, необходими за монтажа. Ето в какви разновидности ще ги откриеш в онлайн магазин Бриколаж: 

  • дървени корнизи – модерно решение, което винаги се търси. Вписва се към всеки интериор и допълва по стилен начин красотата на избраните пердета. Ако търсиш луксозни резултати за своята дневна или спалня, заложи именно на моделите от дърво;
  • метални корнизи – в категорията ще ги откриеш в черен и сив цвят, като и в двата случая ще успееш да постигнеш висока естетика и практичност. Този вид релси ще направят обстановката шикозна и интересна, а завесите ще са в елегантен контраст с аксесоара от метал;
  • пвц шини – ниската им цена ги превръща в топ продукт, към който по-голямата част от потребителите насочват вниманието си. Корнизните шини от този вид са изработени от PVC и са идеалното допълнение към визията на прозорците. Монтират се на тавана, а на тях се закачат куки;
  • аксесоари за корнизи – в тази подкатегория те очакват продукти като накрайници, трегери, ъглови свръзки, куки, халки, държачи и др.

Ако искаш да допълниш гипсовите корнизите или тези от стиропор с красив детайл, заложи на продуктите в раздела и завърши модерното излъчване на помещението. То би било много по-комфортно и стилно, ако си помислил за декоративните елементи и дребните щрихи. 

Защо да пазаруваш от онлайн магазин Бриколаж 

В повечето случаи корнизите се оставят за накрая, защото попадат в категорията “детайли”. Те са необходими, ако искаш интериорът да е напълно завършен и да няма нищо, което да липсва. Дизайнерското оформление на прозорците е важен аспект, върху който трябва да помислиш от самото начало, за да не се разделиш с идеята за красива домашна обстановка с акцент върху съвременните трендове.