Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Дървени корнизи

Пазарувай по цена

6.99 лв. 48.99 лв.

Пазарувай по Диаметър (ММ)

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
Намерени 30 продукта
  • 1(current)
  • 2

Всеки иска да живее в дом, в който цари интериорно съвършенство. Елегантната и модерна обстановка обаче не зависи само от избраните мебели, ами и от дребните детайли, които намираш навсякъде около себе си. Корнизите са сред “подробностите” от огромно значение за това атмосферата да е стилна, да е актуална, да е точно такава, каквато е в представите ти. В раздела ще откриеш дървени модели в различни размери и подходящи за пердета от всякакъв вид. 

Защо да избереш дървени корнизи

Тази категория в онлайн магазин Бриколаж е посветена на онези декоративни компоненти за прозорци, с които придобиват очарование. Продаваме ги на ниски цени и в разнообразие от цветове – кафяви, бежови и др. Заложи на дървените корнизи за жилищното оформление, защото те се отличават с множество предимства:

  • имат елегантна визия – каквото и да се говори, интериорните елементи от дърво са едни от най-търсените. Техните предимства са безкрайно много, но водещото си остава стилният им дизайн, който с времето се е сдобил с непреходна популярност; 
  • притежават голяма здравина – прътовете за завеси от дърво “оцеляват” дори и след дългогодишна експлоатация, което прави покупката им финансово изгодна. Ако търсиш надеждни решения за дома, именно дървените корнизи са идеални за целта; 
  • ценово поносими – от водещо значение е цената за избрания продукт да те устройва. Тук ще откриеш бюджетни решения за дървени корнизи, които не са за изпускане.

Продуктовият каталог включва и шини за двурелсов монтаж на елемента, който позволява окачването на леко и ефирно перде в комбинация с по-плътна и тежка завеса. По този начин се контролира достъпа на естествена светлина към стаята, която би могла да бъде ограничена, ако се нуждаеш от уединение или кратка дрямка. 

За къде са подходящи 

Дървените корнизи ще внесат уют и висока естетика във всяко едно помещение в твоя дом – дневна, спалня, кухня, трапезария и детска стая. Където и да решиш да ги поставиш, няма да сбъркаш, като основното в случая е да се придържаш към стила на обзавеждането и цветовата схема.

В какви разновидности ги предлагаме 

В раздела ще намериш дървени корнизи в размери като 250 см, 150 см, 110 см, 240 см, 300 см, 120 см и др. Благодарение на наличното разнообразие ще съумееш да откриеш възможно най-подходящите за теб продукти, с които да постигнеш великолепно оформление на зоната около прозорците. Залагайки и на красиви пердета, отличните резултати няма да те подминат!