Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Отопление на газ

Отопление на газ

Отоплението с печка на газ е икономично, практично и подходящо за всякакви видове жилища. То ефективно се справя с постигането на оптимални температури в малки апартаменти и големи фамилни къщи, като месечният разход на ток бива значително по-малък в сравнение с този при отоплението с ел. уреди. 

Природният газ не отделя вредни вещества, което го определя като “екологично чист”. Коефициентът на полезно действие достига до над 95%, което отново потвърждава ползите от подобен вид отоплително средство.

Кои са възможностите за отопление на газ

Отоплителните печки и инсталации, които работят с газ, изгарят метан в повечето случаи. Този вид суровина се класифицира като “изкопаема”, а за да се използва за отопление, тя трябва да бъде включена към газопреносната мрежа. Алтернатива на метана, това е пропан-бутанът, който може да се пренася и в резервоари.

   • Уреди -  съвременните отоплителни печки ни дават шанс да се възползваме от благата на природата, трансформирайки суровините в мека и дълготрайна топлина. Дървесина, палети и пропан-бутан - всяко едно решение би могло да бъде супер ефективно в отделните случи, но именно газовите печки си остават оптималният вариант да спестим средства.

Зимата е дълъг период, който често пъти понасяме трудно, защото сметките за ток са колосално големи, а месечните доходи си остават все така ниски, за да посрещнем безпроблемно разходите си. Точно това е и причината да намерим онова решение, с което ще се чувстваме винаги добре у дома, без да плащаме твърде висока цени. Избери Бриколаж и купи печка за зимата на газ.

В търговската мрежа могат да се намерят най-различни отоплителни печки, повечето от които изпъкват със своите категорични предимства:

 • Безопасност по време на употреба;
 • Компактни размери;
 • Дълъг експлоатационен живот;
 • Понижени разходи за ток;
 • Висока издръжливост и др.

Със сигурност ще останеш доволен от отоплителния уред на газ, който напълно ще измести електрическите. Купи от Бриколаж. 

Какви видове ще намериш в сайта

В онлайн магазин Мr. bricolage са налице няколко вида уреди за отопление на газ, които успешно ще се справят с постигането на комфортни температури във всяко едно затворено помещение и дори открити пространства:

 • Газови калорифери;
 • Газови печки;
 • Отоплители за градина.

Избери оптималното решение за зимното отопление. Не се лишавай от приятна обстановка у дома и извън него.