Количка

Отопление на газ

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Отопление на газ

Отоплението с печка на газ е икономично, практично и подходящо за всякакви видове жилища. То ефективно се справя с постигането на оптимални температури в малки апартаменти и големи фамилни къщи, като месечният разход на ток бива значително по-малък в сравнение с този при отоплението с ел. уреди.

Природният газ не отделя вредни вещества, което го определя като 'екологично чист';. Коефициентът на полезно действие достига до над 95%, което отново потвърждава ползите от подобен вид отоплително средство.

Кои са възможностите за отопление на газ

Отоплителните печки и инсталации, които работят с газ, изгарят метан в повечето случаи. Този вид суровина се класифицира като 'изкопаема';, а за да се използва за отопление, тя трябва да бъде включена към газопреносната мрежа. Алтернатива на метана, това е пропан-бутанът, който може да се пренася и в резервоари.

  • Уреди - съвременните отоплителни печки ни дават шанс да се възползваме от благата на природата, трансформирайки суровините в мека и дълготрайна топлина. Дървесина, палети и пропан-бутан - всяко едно решение би могло да бъде супер ефективно в отделните случи, но именно газовите печки си остават оптималният вариант да спестим средства.

Зимата е дълъг период, който често пъти понасяме трудно, защото сметките за ток са колосално големи, а месечните доходи си остават все така ниски, за да посрещнем безпроблемно разходите си. Точно това е и причината да намерим онова решение, с което ще се чувстваме винаги добре у дома, без да плащаме твърде висока цени. Избери Бриколаж и купи печка за зимата на газ.

В търговската мрежа могат да се намерят най-различни отоплителни печки, повечето от които изпъкват със своите категорични предимства:

  • Безопасност по време на употреба;
  • Компактни размери;
  • Дълъг експлоатационен живот;
  • Понижени разходи за ток;
  • Висока издръжливост и др.

Със сигурност ще останеш доволен от отоплителния уред на газ, който напълно ще измести електрическите. Купи от Бриколаж.

Какви видове ще намериш в сайта

В онлайн магазин Мr. bricolage са налице няколко вида уреди за отопление на газ, които успешно ще се справят с постигането на комфортни температури във всяко едно затворено помещение и дори открити пространства:

  • Газови калорифери;
  • Газови печки;
  • Отоплители за градина.

Избери оптималното решение за зимното отопление. Не се лишавай от приятна обстановка у дома и извън него.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0