Количка

Идеи и съвети

Нашите модерни готови решения за баня са вдъхновяващи и полезни за всеки дом. Те улесняват ежедневието, добавяйки стил и уют към интериора.
Тук ще ти покажем как с малки усилия можеш да водиш по-екологичен начин на живот. Да пестиш енергията и водата, да ограничаваш отпадъците...
Градинските мебели са неизменна част от устройството на всяка градина или тераса, особено когато очакваш гости на открито. Поставянето на маси и столове в двора преди партито е ключов момент за създаване на комфортна обстановка за твоите гости...
Време е да се насладиш на слънчевите дни и за срещи с приятели на открито и няма нищо по-приятно от събирането с тях край барбекюто. Ако още се чудиш какво барбекю да избереш, виж нашите съвети и избери идеалния за теб модел...

Какво представлява LED осветлението

LED осветлението, или светодиодното осветление, е модерен и съвременен начин да премахнеш тъмнината от своя дом. Светодиодите излъчват светлина, когато през тях преминава ток, и не губят енергия във вид на топлина (както се получава при нажежаемите крушки). Те са изключително ефективни, удароустойчиви и енергоспестяващи, а поради малките им размери, можеш да ги съчетаеш с красиви и по-елегантни модели лампи, които няма да стоят грубо в интериора на стаята ти.

LED осветлението има три основни категории за цветна температура:

• топло бяла;

• неутрално бяла;

• студено бяла.

Лампите с този вид крушки не излъчват UV лъчи и не са опасни, достигат пълна яркост за милисекунди, без нужда от време за загряване.

Освен в домашни условия, те се използват във фотографията, медицината, оптиката и други. Изключително подходящи са за хубаво осветяване на различни произведения на изкуството, фасадни орнаменти и детайли, забележителности и други.

Какъв асортимент от осветителни тела ще намериш в Бриколаж

Mr. Bricolage е твоят магазин за всичко, което ти трябва за дома.

В секцията ще откриеш огромно разнообразие от качествени и евтини стоки, с помощта на които, лесно ще направиш своя избор.

Ние ти предлагаме следните модели 'лед'; осветителни тела, с които ще направиш дома или работното си място, още по-хубаво:

• аплици;

• крушки;

• ленти и аксесоари;

• луни;

• панели;

• плафони;

• пури;

• спотове;

• други.

Направи най-добрия избор за банята, за хола, за тавана, за кухнята или за спалнята.

С помощта на LED осветлението ще спестиш пари, защото този вид лампи са с много дълъг живот.

Побързай и поръчай още сега!

Защо да пазаруваш от нашия онлайн магазин

Mr. Bricolage е перфектният магазин за твоя дом.

Освен от многообразието от LED осветление и други стоки, които предлагаме, можеш да се възползваш и от нашите персонални услуги, които включват: тониране, 3D проектиране, ремонтни услуги, рязане на дърво и още много други (и то на достъпни цени).

Нашите потребители се радват на бърза и сигурна доставка в цялата страна.

Онлайн поръчките стават лесно и безпроблемно, като регистрацията не е задължителна.

Ако искаш да разгледаш стоките ни намясто, не се колебай да посетиш нашите физически магазини в София, Варна, Пловдив, Благоевград, Добрич и т.н.

Заповядай и се увери в качеството ни сам!

LED осветление и осветителни тела


Бърза и сигурна доставка до:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.

0
Facebook linkicon_tiktok-logo.pngYouTube linkLinkedIn link
Service
Услуги
Useful
Помощ
Help
Полезно
MrBricolage
MR.BRICOLAGE
Плати с:
Visa CardMasterCard CardMaestro CardAmerican Express Card
2000-2023 @Mr.Bricolage - България
Карта на сайта Сайт от: Studio X