Количка
(16)

Подложки за паркет

30
Релевантност
ПОДЛОЖКА XPS 3ММ 6M2 EXTRA AQUASTOP
4
69 лв./М2
Цена на пакет:
28
15 лв.
ПОДЛОЖКА XPS 1.6MM 6M2 THERMO AQUASTOP
4
69 лв./М2
Цена на пакет:
28
16 лв.
ПОДЛОЖКА ЗА ВИНИЛ ARBITON XPS 1ММ 6,25М2
8
48 лв./М2
Цена на пакет:
52
99 лв.
XPS ПОДЛОЖКА 3ММ 50х100 5M2
2
40 лв./М2
Цена на пакет:
11
99 лв.
XPS ПОДЛОЖКА 5ММ 50х100 5M2
3
40 лв./М2
Цена на пакет:
16
99 лв.
ПОДЛОЖКА 2ММ 7.5M2 AL ШУМОПОГЛ.
undefined
12
99 лв./М2
Цена на пакет:
97
43 лв.
ПОДЛОЖКА 5ММ 18M2 AL ПОКРИТИЕ
3
39 лв./М2
Цена на пакет:
61
02 лв.
undefined
6
00 лв./М2
Цена на пакет:
29
99 лв.
ПОДЛОЖКА XPS 5ММ 5M2 ЗЕЛЕН MR.BR
3
60 лв./М2
Цена на пакет:
17
99 лв.

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Каква е функцията на подложките за ламиниран паркет и как да избереш подходящата основа? Вижте няколко насоки от Бриколаж!

За какво служат подложките за ламиниран паркет

Ламинираният паркет може да се монтира върху всякакви основи: бетон, плочки, дърво, балатум. Нужно е обаче съответната повърхност да бъде равна, гладка и твърда. Именно тук идва ролята на подложката. Тя оптимизира ефекта и помага за добрия краен резултат. Тя поема евентуални неравности по пода, а ако е нужно, може да повиши и нивото му. Освен това служи като изолация - намалява шумовете, поема евентуална влага, ако такава се появи, помага за запазване на топлината в стаята и предпазва от проникване на студен въздух през пода.

Какви видове се използват

Подложките за ламиниран паркет се предлагат в различни форми.

Полиетиленовата е на руло. Сред предимствата ѝ са характеристики като пароустойчивост, гъвкавост, издръжливост на мухъл и микроорганизми.

Към полиетилена при някои модели е добавен и пласт фолио. То служи за допълнителна влагоустойчивост. Фолиото се поставя от долната страна (към пода).

Полистиролът също служи като изолиращ пласт за ламиниран паркет и се предлага под формата на плоскости, изработени от твърда пяна. Той има добри топлоизолационни и шумоизолационни качества, издръжлив е на натиск и трудно се деформира дори и след дългогодишна употреба.

За изолация и основа може да се използват още плоскости от кокосови стърготини.

Всеки от вариантите се предлага в различни разновидности и размери. Може да е с дебелина от 2мм до 7мм, 9мм, а някои модели достигат дори до 10мм, 13мм и др.

Какво ще откриеш в раздела

В Бриколаж те очакват подложки за ламинат в различни форми и в различни разфасовки:

• полиетиленови на руло с различна дебелина (3мм, 5мм);

• полиетиленови с алуминиево покритие (2мм, 3мм, 5мм);

• фолио;

• плоскости от полистирол (ширина 50 см);

• плоскости от полистирол тип 'хармоника' (с лесен монтаж);

• плоскости от стиропор;

• алуминиево тиксо за прикрепяне.

Защо да избереш от Бриколаж

Обновяването на пода от подложката, през ламинирания паркет, до первазите и ъглите става лесно с Бриколаж. Нашият каталог предлага подходящи решения за всеки бюджет и всеки интериор. Можеш да разглеждаш моделите, да изучаваш характеристики, да сравняваш цени, толкова дълго, колкото ти е необходимо в нашия онлайн магазин. Той е отворен за теб 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата. Можеш да поръчаш от цяла България с бърза и изгодна доставка до адрес, до офис на куриер или с безплатно вземане от избран от теб наш физически магазин в цяла България.

Подари си качество и стил изгодно с Бриколаж!

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0