Количка

Коледна украса

30
Релевантност

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Коледна украса

Коледа. Чисти усмивки, непринудена радост и изпълнени с любов сърца. Сняг. Уют. Топлина. Нима има по-хубаво време от годината? Домовете са изпълнени с детски смях и много добрина. Всичко около нас е обагрено в коледни емоции, които ще останат като незабравим миг в сърцата ни. Това е времето, което трябва да посрещнем с красиво украсени жилища и още по-красиви усмивки на лицето. И нека всичко бъде пъстроцветно, бляскаво и допълващо трепетното очакване на този момент. Твоят момент. Открий в Бриколаж приказка без край.

Как да си направим коледна украса у дома

Коледната украса е сред най-важните неща, за които трябва да се погрижим дори и месец преди Рождество Христово, за да 'настроим'; емоциите си на празнична вълна.

И така... Решил си, че тази година искаш да внесеш доза настроение по-рано? Страхотна идея! Запретни ръкави и посрещни Коледа с перфектно декориран дом:

  • Голяма светеща елха с подходящи играчки към нея;
  • Красиви арт фигурки като елени, снежни човеци и фенери;
  • Домашна декорация за маса - свещници, покривки и подложки;
  • Аксесоари за стена и таван;
  • Украса за прозорци, за врата, за столове и за двора (ако е наличен) и др.

Стани част от приказката, наречена Коледа и отвори широко вратите на дома си за празничния дух.

Кои са най-купуваните видове

Цветна Коледа или бяла магия - можеш да превърнеш дома си от обикновено жилище в същински рай, където всеки един член от семейството да открие своето място под светлинките. Най-предпочитаната от малки и големи коледна украса включва:

  • Сребристи и бели елементи, които имат типично зимна насоченост - рамки за снимки, свещници, пухени завивки и др.;
  • Табли и подноси с малки подаръчета и цветя;
  • Коледни чорапи за камина - те са 'класика в жанра';, а ти задължително трябва да ги включиш към украсата;
  • Лампички тип висулка - страхотна вътрешна и външна украса, която може да се използва и за детска градина.

Няма нищо по-уютно от украсения с коледна декорация дом. Той ни кара да потъваме в неговата празнична атмосфера, подканвайки ни да раздаваме любов и топли прегръдки.

Кога да поставим избраната декорация

Казват, че самото очакване е много по-вълнуващо, отколкото настъпването на определено събитие. И това е точно така. Коледа е поредното доказателство, че няма нищо по-хубаво от организацията, свързана с предстоящия празник. Тя може да започне още в началото на декември, за да трае този приказен момент още по-дълго. Заложи на прекрасните идеи за дома от онлайн магазин Бриколаж и купи евтина декорация с качествена изработка, която има и широко приложение - за къща, за апартамент, за офис и др.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0