Количка

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Къмпингът винаги е незабравимо преживяване. Мразите го или го обичате цял живот, среден вариант няма. Независимо колко дълго ще продължи и къде ще бъдете разположени, подготовката е изключително важна. Това дали ще сте за първи път на открито или вече сте опитни къмпингари не е от значение. Трябва да носите необходимото оборудване, за да се чувствате уютно.

Какво ни трябва на къмпинг

Има няколко основни принадлежности, които трябва задължително да са с вас. Те ще елиминират рисковете и изненадите.

Палатка и необходимото към нея оборудване:

  • Покривало;

При проливен дъжд е добре палатката да бъде завита, така се избягва възможността от пропускане на вода.

  • Чукче или други инструменти;

Подпомагат за забиването на колчетата.

  • Фенерче;

Играе ролята на лампа. Те биват с обикновени или слънчеви батерии.

  • Спален чувал, шалте, възглавница, поларени завивки;

Това е основният минимум.

Разбира се, ще ви трябват и подходящи за целта дрехи, и обувки.

Как да си създадем максимално удобство

За да ви бъде удобно и приятно, размерът на списъка включва и куп принадлежности, за създаване на уют и удобство.

  • Шатра или тента;

Предлагат сянка и приятно местенце за почивка и похапване. При валежи имате къде да стоите на въздух, вместо затворени в палатката.

Надуваемите дюшеци превръщат пода на палатката в идеалното легло. Те са лесни за надуване, благодарение на помпите, с които вървят в комплект. Няма да имате желание да станете на сутринта.

  • Сгъваеми столове;

Те биват използвани за почивка, хапване и риболов. Пестят място и са лесни за транспортиране.

  • Къмпинг маса;

Сгъваема, което я прави идеална за пренасяне. Осигуряваща място за хапване или правене на заготовки за храната.

То е от най-добрите предимства на къмпинга. Няма почти нищо толкова хубаво, колкото прясно приготвената храна сред природата.

  • Дървени въглища;

Ако барбекюто ви е на въглища, винаги можете да съберете дърва. Въпросът е в това, че сте на почивка. Защо трябва да се натоварвате излишно?

  • Батерии;

Винаги е добре да имате някоя под ръка. Необходими са за фенерите и челниците.

Защо с Mr. Bricolage е по-лесно

В магазините на Mr. Bricolage ще откриете необходимите ви удобства на адекватни цени. Широкият избор в различните раздели, увеличава възможността да откриете всичко, от което се нуждаете на едно място. Това ще спести време и обиколки по магазините. Качествените продукти на Mr. Bricolage ви очакват още днес! Подгответе се за магическо къмпинг преживяване с нас!

евтино къмпинг оборудване


Бърза и сигурна доставка до:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.

0