Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Градинско осветление

 

Какви видове градинско осветление предлагаме в Бриколаж

Тази година си решил, че е време за промяна и искаш да обновиш вида на градината си? Цветята ти са напълно съсипани, а дългите пътечки са толкова тъмни вечер, че е почти невъзможно да не изкълчиш някой глезен, докато се опитваш да стигнеш до външната порта? Сигурни сме, че те чака много работа и затова ще те улесним с избирането на градинско осветление, с което без съмнение ще вдъхнеш нов живот на своето “райско кътче”.

В Бриколаж ще откриеш всичко, от което се нуждаеш за своята градина.

Разделът “градинско осветление” е разделен на подкатегории в онлайн магазина ни:

    • Лампи за градина;

    • Прожектори;

    • Соларни лампи.

Разгледай нашите предложения за външното декориране на своята къща и двора.

Можеш да си избереш от десетки варианти за обзавеждане на екстериора, като заложиш на LED светлини или на обикновени такива. Лед алтернативите са доста предпочитани от клиентите, тъй като са икономични и едновременно с това - много ефикасни.

Бриколаж е мястото, където ще откриеш градински фенери, аплици, подходящи за монтаж, висящи пендели, ретро лампи, лед прожектори, сензорни осветителни тела, модели, подходящи за парково осветление, соларни варианти, които ще намалят сметките ти за ток, тъй като се захранват единствено от слънчева светлина, и много други.

Всички наши артикули са на достъпни цени и се отличават с качество на продукта.

Идеи за разпределяне на градинското осветление

Знаем, че понякога е трудно да направиш ясен план в главата си за това, как искаш да подредиш градинското осветление в своя двор, така че да бъде естетически издържано, функционално и уникално. Поради тази причина, ще ти споделим няколко идеи, които можеш да използваш, за да създадеш истинско произведение на изкуството, където ще се чувстваш като в магичен свят:

    1. Крушките гирлянди винаги са страхотен вариант, ако искаш да разчупиш ландшафтния дизайн на градината си. Те придават романтична нотка и деликатно разпръскват светлина около красивите растения, твоята беседка или отредената за ходене пътечка. Този тип висящо осветление е модерно и различно;

    2. За да подчертаеш различни части на градината, можеш да използваш соларни лампи, които да разпределиш, така че да привличат вниманието;

    3. За луксозно и ретро усещане, можеш да избереш красиви фенери и да ги поставиш, така че да осветяват добре верандата, мястото, отредено за сядане и почивка или тесните пътечки из двора.

Няма значение как точно ще аранжираш градинското си осветление, стига да се чувстваш комфортно и визията на двора ти да ти носи спокойствие.

 

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.