Количка

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Когато имате дворно място, барбекюто е неизменна част от оборудването му. В повечето случаи, летните градински партита биват основавани на вкусната храна приготвена под открито небе.

Какви видове барбекюта ще открием в сайта

Както във физическите магазина така и в сайта на Mr. Bricolage можете да откриете широка гама от барбекюта, подходящи аксесоари, разпалки и препарати за правилното им поддържане.

• На газ

Предлагаме голям избор с различни характеристики. Варират ценово според размера и качеството. Можете да изберете и колко икономично желаете да бъде. Лесно е за употреба и създава неустоими вкусови усещания.

• На дървени въглища

Колкото и странно да звучи, дори и да е по-трудоемко за приготвяне, барбекюто на дървени въглища създава неповторим вкус на храната. Всеки от нас е усещал опушения аромат на приготвеното. В Mr. Bricolage ще намерите различни размери, цветове и материали, задоволяващи изискванията дори и на най-капризните.

• Въглища и брикети

Помислили сме и за тях. Предлагаме широка гама въглища, стърготини, пелети, лава камъни, чипс, дори оцветители за огън, подпомагащи забавлението от готвенето.

• Разпалки и препарати

Помагат за бързото запалване.

• Аксесоари

Има ли някой, който не обича симпатичните и полезни приспособления? В този раздел предлагаме скари, вилици, грил кошници, духала, комплекти прибори, плотове за пица и още много интересни добавки, подпомагащи вашето готвене.

Как се поддържат правилно

За да запазите уреда, се налага да отделяте част от времето си за почистването му. Какво трябва да правите всеки път?

• Загрявайте го максимално преди изключване, това го дезинфекцира
• Със специална четка, изстържете остатъците от храна по скарата
•Вадете скарите, за да ги измиете
•Проверявайте тавичката за мазнина, ако е много пълна има опасност да се подпали
•Почиствайте и металните части под скарите с телена четка
•Веднъж годишно е препоръчително по-сериозно чистене. Разглобявайте барбекюто и почистете всичко по отделно. Кисненето във вода с препарат помага за сваляне на натрупаните мазнини. След сглобяването го нагрейте, за да може да обгори. Когато приключите е готово за зазимяване.

Качество от Mr. Bricolage

В Mr. Bricolage предлагаме продукти гарантиращи качество и надеждност. Доказали сме с годините, че не правим компромиси независимо от всичко. Клиентите ни знаят, че могат да ни се доверят на 100%. Ако сте пазарували от нас вече сте наясно, ако не сте, заповядайте в магазините ни още днес, за да ви убедим!

 

барбекюта за двор


Бърза и сигурна доставка до:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.

0