Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка за всички онлайн поръчки над 300лв в периода от 25.05.2023. до 25.06.2023.

Барбекюта

 

Когато имате дворно място, барбекюто е неизменна част от оборудването му. В повечето случаи, летните градински партита биват основавани на вкусната храна приготвена под открито небе. 

Какви видове барбекюта ще открием в сайта

Както във физическите магазина така и в сайта на Mr. Bricolage можете да откриете широка гама от барбекюта, подходящи аксесоари, разпалки и препарати за правилното им поддържане.

На газ

Предлагаме голям избор с различни характеристики. Варират ценово според размера и качеството. Можете да изберете и колко икономично желаете да бъде. Лесно е за употреба и създава неустоими вкусови усещания.

• На дървени въглища

Колкото и странно да звучи, дори и да е по-трудоемко за приготвяне, барбекюто на дървени въглища създава неповторим вкус на храната. Всеки от нас е усещал опушения аромат на приготвеното. В Mr. Bricolage ще намерите различни размери, цветове и материали, задоволяващи изискванията дори и на най-капризните.

• Въглища и брикети

Помислили сме и за тях. Предлагаме широка гама въглища, стърготини, пелети, лава камъни, чипс, дори оцветители за огън, подпомагащи забавлението от готвенето.

• Разпалки и препарати

Помагат за бързото запалване.

• Аксесоари

Има ли някой, който не обича симпатичните и полезни приспособления? В този раздел предлагаме скари, вилици, грил кошници, духала, комплекти прибори, плотове за пица и още много интересни добавки, подпомагащи вашето готвене.

Как се поддържат правилно

За да запазите уреда, се налага да отделяте част от времето си за почистването му. Какво трябва да правите всеки път?

• Загрявайте го максимално преди изключване, това го дезинфекцира
• Със специална четка, изстържете остатъците от храна по скарата
• Вадете скарите, за да ги измиете
• Проверявайте тавичката за мазнина, ако е много пълна има опасност да се подпали
• Почиствайте и металните части под скарите с телена четка
• Веднъж годишно е препоръчително по-сериозно чистене. Разглобявайте барбекюто и почистете всичко по отделно. Кисненето във вода с препарат помага за сваляне на натрупаните мазнини. След сглобяването го нагрейте, за да може да обгори. Когато приключите е готово за зазимяване.


Качество от Mr. Bricolage 

В Mr. Bricolage предлагаме продукти гарантиращи качество и надеждност. Доказали сме с годините, че не правим компромиси независимо от всичко. Клиентите ни знаят, че могат да ни се доверят на 100%. Ако сте пазарували от нас вече сте наясно, ако не сте, заповядайте в магазините ни още днес, за да ви убедим!