Количка

Спотове

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Какво представляват спотовете и защо да ги изберем

Спотовете са многофункционални осветителни тела, които са предпочитани от все повече клиенти. Те имат страхотна визия и лесно се вписват в интериора. Тези видове лампи са предназначени да акцентират върху конкретно място или предмет. Те могат да се позиционират и насочват както прецениш за добре и осигуряват силна струя светлина, концентрирана само на едно място. Различават се от осветителните тела, които се считат за 'основни'; главно по това, че основните разпръскват светлината навсякъде и правят така, че да озаряват цялото помещение. Както вече споделихме, при спотовете това не е така и те имат функцията да осветяват по-тъмни ъгълчета и места, на които е нужно допълнително осветление, за да виждаш по-добре.

Спотовете намират своето най-добро приложение в хола, в кухнята, в трапезарията или в спалнята. Те могат да се поставят, така че да акцентират върху някое произведение на изкуството или просто върху някое семейно кътче със снимки и мека мебел, на която да си почиваш и да прекарваш време със семейството. Монтирай ги на някоя стена и се наслади на функционалността на този тип лампи.

Освен акцентиращо спот осветление, можеш да вземеш релсово или вдлъбнато такова (лунички) .

Релсовото е най-гъвкавият вид. Характерното за него е, че се налага да се сдобиеш с релса за вграждане на тавана и в нея се инсталират прожектори. Те могат да се движат и да бъдат насочвани в почти всяка една посока.

Можеш да използваш спотове в банята, стига да се увериш, че са водоустойчиви, или в коридора, за по-наситена светлина.

Хубаво е да разгледаш и LED моделите, които набират все по-голяма популярност и това не е случайно. Те са много по-силно светещи от обикновените такива и освен това са и страшно икономични варианти за твоя дом. В сравнение с крушките с нажежаема жичка, лед вариантите се считат за по-евтини, тъй като издържат много повече време и имат по-дълъг живот.

Какви видове спотове ще откриеш в Бриколаж

Ние, от Mr. Bricolage, сме ти събрали уникални спот модели, с които да разчупиш интериора във Вашия дом и да осигуриш по-добро цялостно осветление.

В следващите редове ще ти изложим част от нашия асортимент, който предлагаме на достъпни цени.

В онлайн магазина ни ще откриеш:

• LED спотове;

• с обикновена крушка;

• стенни;

• от месинг;

• с ключ;

• двойни;

• тройни;

• четворни;

• тип 'спирала';;

• за картини;

• тип 'прожектор';;

• кристални;

• други.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0