Количка

Шпакловки

Идеи и съвети

Нашите модерни готови решения за баня са вдъхновяващи и полезни за всеки дом. Те улесняват ежедневието, добавяйки стил и уют към интериора.
Започни като предварително обмислиш как искаш да изглежда завършеният проект и не забравяй, че не си ограничен до четири стени или цяла стая в един и същ цвят...
Градинските мебели са неизменна част от устройството на всяка градина или тераса, особено когато очакваш гости на открито. Поставянето на маси и столове в двора преди партито е ключов момент за създаване на комфортна обстановка за твоите гости...
Време е да се насладиш на слънчевите дни и за срещи с приятели на открито и няма нищо по-приятно от събирането с тях край барбекюто. Ако още се чудиш какво барбекю да избереш, виж нашите съвети и избери идеалния за теб модел...

Шпакловки

За да изравниш всички неравности по стената, последното покритие, което трябва да нанесеш, е шпакловката. Благодарение на нея, таваните и стените ще бъдат идеално гладки и геометрично прави. В зависимост от вида на продукта, може да се използва както в сухи, така и във влажни помещения. Може да се каже, че е почти задължителна преди боядисването или лепенето на тапети. Когато повърхността е гладка, сцеплението е много по-добро и тапетите ще могат да бъдат поставени много по-здраво и по-лесно. Тъй като след шпакловане стената попива равномерно, то и тапетите ще залепнат качествено. Нанасянето на боя по добре шпаклована повърхност ще допринесе за перфектния външен вид на стените и таваните на помещението.

гипсови и циментови шпакловки на топ цени

Какви инструменти ни трябват

За да бъде работата безпроблемна, най-важното, което трябва да си набавиш са маламашка и шпакла. Най-добре е маламашката да бъде от неръждаема стомана. Когато дойде време за подравняване на външните ъгли, ще имаш нужда от специална шпакла, която се състои от две плоскости - перпендикулярни една на друга. За външните ъгли използвай обикновена шпакла, като шпакловката, първо, нанесеш от едната страна и след това окончателно изравниш и от другата. За приготвяне на сместа, използвай електрически миксер. След като е разбъркана сместа, нанеси върху гипсокартона първия слой. Той трябва да е тънък и еластичен, за да не се пропука след като изсъхне. След това нанеси и финалния слой, който заедно с първия не бива да е по-дебел от позволеното, според вида на избраната шпакловка. Всеки продукт има инструкции за най-добра работа с него. В случай че изпитваш затруднение, потърси компетентна помощ, за да постигнеш най-добри крайни резултати.

Какви видове шпакловки има

В онлайн магазина на Бриколаж ще откриеш широко разнообразие от видове. Според функциите и характеристиките им, сме ги разделили в три категории, а именно:

  • гипсови;
  • циментови;
  • готови шпакловъчни смеси.

Всички продукти са на изключително достъпни цени, за да може всеки клиент да избере точно това, което му е необходимо. Шпакловките представляват сухи смеси, които преди употреба се разреждат с вода. Според вида си, можем да ги разделим още и на финишни и изравняващи. Ако повърхността има големи неравности или дупки, задължително използвай изравняващия продукт. Ако се стремиш към перфектни крайни резултати за таваните и стените, то задължително трябва да ги шпакловаш. Всичко необходимо за това на много добри цени, ще откриеш в онлайн магазина. Възползвай се и поръчай още сега.


Бърза и сигурна доставка до:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.

0