Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Шпакловки

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

5.99 лв. 39.99 лв.

Пазарувай по магазин

Намерени 13 продукта

Шпакловки

За да изравниш всички неравности по стената, последното покритие, което трябва да нанесеш, е шпакловката. Благодарение на нея, таваните и стените ще бъдат идеално гладки и геометрично прави. В зависимост от вида на продукта, може да се използва както в сухи, така и във влажни помещения. Може да се каже, че е почти задължителна преди боядисването или лепенето на тапети. Когато повърхността е гладка, сцеплението е много по-добро и тапетите ще могат да бъдат поставени много по-здраво и по-лесно. Тъй като след шпакловане стената попива равномерно, то и тапетите ще залепнат качествено. Нанасянето на боя по добре шпаклована повърхност ще допринесе за перфектния външен вид на стените и таваните на помещението.

Какви инструменти ни трябват 

За да бъде работата безпроблемна, най-важното, което трябва да си набавиш са маламашка и шпакла. Най-добре е маламашката да бъде от неръждаема стомана. Когато дойде време за подравняване на външните ъгли, ще имаш нужда от специална шпакла, която се състои от две плоскости - перпендикулярни една на друга. За външните ъгли използвай обикновена шпакла, като шпакловката, първо, нанесеш от едната страна и след това окончателно изравниш и от другата. За приготвяне на сместа, използвай електрически миксер. След като е разбъркана сместа, нанеси върху гипсокартона първия слой. Той трябва да е тънък и еластичен, за да не се пропука след като изсъхне. След това нанеси и финалния слой, който заедно с първия не бива да е по-дебел от позволеното, според вида на избраната шпакловка. Всеки продукт има инструкции за най-добра работа с него. В случай че изпитваш затруднение, потърси компетентна помощ, за да постигнеш най-добри крайни резултати.

Какви видове шпакловки има

В онлайн магазина на Бриколаж ще откриеш широко разнообразие от видове. Според функциите и характеристиките им, сме ги разделили в три категории, а именно:

  • гипсови;
  • циментови;
  • готови шпакловъчни смеси.

Всички продукти са на изключително достъпни цени, за да може всеки клиент да избере точно това, което му е необходимо. Шпакловките представляват сухи смеси, които преди употреба се разреждат с вода. Според вида си, можем да ги разделим още и на финишни и изравняващи. Ако повърхността има големи неравности или дупки, задължително използвай изравняващия продукт. Ако се стремиш към перфектни крайни резултати за таваните и стените, то задължително трябва да ги шпакловаш. Всичко необходимо за това на много добри цени, ще откриеш в онлайн магазина. Възползвай се и поръчай още сега.