Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Отопление и вентилация за баня

Отопление и вентилация за баня

Банята е зоната, която използваме основно за релакс. Вземането на душ е не просто хигиенен навик, а отпускащ ритуал, без който не можем да живеем пълноценно. Оборудването на това помещение трябва да бъде модерно и практично, а отоплението и вентилацията качествени и добре работещи, за да се радваме на безупречни условия в банята. 

Какви видове отоплителни уреди ще видиш в сайта

Разнообразието от видове отопление за баня днес е много голямо. Както можем да се погрижим за модерното обзавеждане на кухнята, така можем да направим същото и по отношение на зоната за релакс. В Бриколаж ще откриеш евтини отоплителни уреди като:

  • Печки;
  • Лири;
  • Сушилки;
  • Вентилатори;
  • Други видове аксесоари и монтажни елементи за печки и вентилация.

Печките за баня са все по-често купувани, защото с тях можеш да постигнеш желаната температура в помещението. Престоят под душа ще е още по-приятен, а потреблението евтино. 

Какви са особеностите им

Особеностите на отоплителни уреди като печките за баня, се крият в техния принцип на работа. Те допринасят за икономията на ток, също както и не заемат много място. Съществуват различни видове модели като кварцови отоплителни уреди, вентилаторни и тип сушилник. Удачни са за повечето видове душ-зони и се монтират лесно.

    • Предимства - несъмнено има доста позитиви от това да монтираш ефективно отопление, дори и там, където взимаш душ всеки ден. Така не само няма да се чудиш как да затоплиш помещението, но и няма да се притесняваш за месечните сметки за електроенергия. 

Довери се на Mr. Bricolage и направи най-доброто за дома си. Купи печка за отопление на изгодни цени.

Консумация на ток - икономичност

Няма човек, който да не желае да постигне икономия на ток през зимните месеци. Доста от отоплителните уреди обаче са популярни с огромната си консумация на електричество. В този ред на мисли, добре е да знаеш, че решенията за отопление на хигиенни помещения от Бриколаж ще ти помогнат да намалиш разходите през студения период, без това да бъде за сметка на комфорта ти. 

Как да плащаме по-малки сметки през зимата

За да не се разоряваш през зимата, е добре да избереш печки, които не харчат много електроенергия. Отоплителните уреди за помещения за къпане, налични в Бриколаж са оптимално решение в случая, защото са икономични, функционални и надеждни. Избери тях и се наслади на комфорта у дома. Заложи на лирите за максимална икономия.

Препоръки от Mr.Bricolage

Когато избираш вентилация и вид отопление за баня, е добре да се придържаш към високото качество и ефективността. Електрическите лири са много надеждни и спестяващи ни от разходите за ток, също както и пасват чудесно на интериора в помещението за къпане. Вентилаторните модели, от друга страна, затоплят бързо, но при тях е задължително да има висок клас на защита.