Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Входни изтривалки

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

4.99 лв. 38.99 лв.

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
Намерени 38 продукта
  • 1(current)
  • 2

Каква е нужно да бъде добрата изтривалка? Здрава, практична, трайна и естетична? Ако това са и твоите изисквания за този домашен аксесоар, попаднал си на правилното място. Виж какви са предложенията на Бриколаж!

Какви видове изтривалки се предлагат

Гумени

Гумата е сред най-предпочитаните материали за подови изтривалки, тъй като е здрава и еластична. Може да бъде подложена на интензивен трафик, но въпреки това запазва качествата си дълги години. Моделите обикновено са релефни, за да помогнат за почистването на обувките от калта. Гумените изтривалки се почистват лесно – може да се измият за секунди и изсъхват бързо.

Мокетни

Подобни текстилни изтривалки също са доста популярни за дома, тъй като създават усещане за уют и топлота. За входни врати обикновено се използват изтривалки от синтетична материя, тъй като са трайни, много здрави и запазват цветовете и вида си дълго. Често мокетени стъпки се поставят пред вратите на тераси, за стълби, дворове и други.

С кокос

Естественият материал внася екзотика и стил. Предлагат се както изцяло кокосови модели, така и такива, при които влакната са съчетани с гума. Практични са, тъй като не задържат кал, прах и вода и лесно се почистват. Подходящи са и за външни врати.

Метални

Използват се за входове както за частни, така и за обществени сгради, тъй като понасят особено усилен трафик. Помагат за отстраняването на кал и прах от обувките.

Какви модели ще откриеш в раздела

     • от различни материали: кокосови, гумени, мокетени, гума плюс кокос и текстил;

     • в различни форми: правоъгълни, овални, полукръг. Някои от моделите се продават и на линеен метър;

     • едноцветни изтривалки. Имаш избор между цветове като сиво, черно, зелено, синьо, бежово;

     • пъстри: с шарка на зебра, на райета, с картинки и др.;

     • с надписи: Home, Welcome и др.;

     • стелки за обувки.

Защо да избереш от Бриколаж

Пълно обзавеждане за дома, качествени строителни материали, подови настилки и стенни покрития, модерни уреди и практични инструменти. Нашите редовни клиенти знаят, че винаги могат да разчитат на каталога на верига магазини Бриколаж за всичко свързано с ремонта и строителството. Нашата мисия обаче не се изчерпва само с това.

Ние се стремим да предложим богат избор от всички видове интериорни аксесоари и декорации, за да ти съдействаме за реализацията на най-амбициозните планове и за изпипването и на най-дребните детайли.

С Бриколаж е лесно и изгодно. Всеки ден в различните ни категории ще откриеш страхотни продукти на топ цени. Онлайн поръчките доставяме бързо до цялата страна.