Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Професионални електроинструменти

Електропреносими инструменти

Хоби електроинструмент или машина за постигане на високи професионални резултати - съвременната техника ни позволява да се чувстваме изключително улеснени при изпълнението на всяка една задача, свързана с монтажа и демонтажа на даден елемент. 

Електропреносимите инструменти са задължителни за всеки майстор-любител или строителен работник, който държи на добре изпълнените задачи. Предлагани в доста разновидности, техният избор не е никак лесен, а за да бъде той правилен, трябва да определим с точност крайните цели и функциите, които искаме машината да притежава.

Какво представляват електроинструментите

Електроинструментите са свързващото звено между новаторските идеи и тяхното успешно реализиране. Без тях не би било възможно да постигнем оптимални резултати за кратко време, а високата производителност ще остане някъде на заден план. Функционалните ръчни машини са елемент, без който дори и опитният майстор няма да успее да даде максимума от себе си. 

   • За кого са подходящи

Без значение дали си лаик в областта на жилищните ремонти или имаш дълъг стаж зад гърба си, удобни ръчни електроинструменти ще са ти винаги необходими. Разгледай какви онлайн предложения има в магазин Бриколаж и купи изгодно. Евтини комплекти и атрактивни промоции - работи с лекота и не се разпростирай извън рамките на заделения бюджет. 

Какви видове ще видиш в нашия каталог

Електрическите инструменти, включени в каталога на магазин Бриколаж са много разнообразни като вид:

 • Бормашини;
 • Винтоверти;
 • Електрожени;
 • Инструменти за гравиране и боядисване;
 • Къртачи;
 • Перфоратори;
 • Поляници;
 • Ъглошлайфи и др.

Всяка отделна ръчна машина намира приложение в специфични дейности като къртене, премахване на стари плочки, демонтаж на обкови, пробиване на отвори, рязане, шлайфане, полиране, пилене и още много други. 

Не е казано, че трябва да правиш непосилна инвестиция за нови електроинструменти. По-скоро заложи на правилните и максимално практичните. Само така ще постигнеш висока производителност. 

Кои са най-продавани

При стоки като електроинструментите е определящо качеството. То е основната предпоставка за нивото на търсене и предлагане, като крайните цени са също важен фактор, който не бива да бъде пренебрегван. Най-продаваните марки електрически инструменти са Bosch, Einhell, Green Tools, Raider, Inventiv и др. Избери най-доброто. Направи най-доброто.