(13)

Бормашини

Идеи и съвети

Модерното магнитно LED осветление предлага елегантни интериорни решения за всеки дом, офис, магазин, галерия и други новообзаведени търговски или жилищни пространства...
Терморегулирането е един от основните инструменти, чрез който може да се погрижим отоплението в дома ни да е ефективно и в същото време да спестим от разходите за енергия през студените месеци...
Наближава най-доброто време от годината. Уютната обстановка и коледно настроение, внасят бодър празничен дух в твоя дом, а децата се вълнуват и нетърпеливо питат кога ще дойде времето за поставяне коледна украса...
Има майстори, за които килимът е черешката на тортата при обзавеждането на дома. Mr.Bricolage ти дава идеи какъв килим да избереш според желания ефект...

Бормашини

Някои видове машини могат спокойно да се нарекат 'универсални';, заради своята многофункционалност и безпроблемно приложение в редица области. Бормашините са ръчни инструменти, които се използват за пробиване на дупки, шлайфане, оформяне, завиване и развиване на винтове и др. Подходящ уред са за обработка на разнообразни по вид повърхности и материали, също както и се делят на няколко по-основни модела, всеки един от които ще отговори на конкретните технически потребности.

Видове бормашини в Мосю Бриколаж

Тези уреди се славят с впечатляващо многообразие, което ги прави полезни за професионалисти и домашни майстори. Редицата функции и свободата на движение по време на работа, класират ръчните машини като едни от най-често използваните в света на строителството и довършителните работи. Пробивни, комбинирани, SDS, ударни, акумулаторни и настолни - при нас в Бриколаж ще попаднеш на неустоими онлайн решения, отличаващи се сред останалите с ниските си цени и високата си производителност. Купи изгодно и майстори свободно!

Има ли разлика между бормашина и дрелка

Електрическата дрелка е другото име на бормашината, която е възможно да срещнете и с това название. И в двата случая се касае за един и същи принцип на работа.

Какви функционалности имат

Функционалностите на съвременните бормашини са достатъчна причина да заложиш без никакво колебание на машина с подобни технически параметри. С нейна помощ ще можеш да:

  • Регулираш скоростта на пробиване;
  • Повишаваш ергономията по време на работа;
  • Обработваш материали като пластмаса, дърво и метал;
  • Установяваш здрав захват с помощта на ръкохватките, които абсорбират вибрациите;
  • Определяш точно начало на пробивната дейност, което се дължи на наличието на командна електроника;
  • Избираш ляво или дясно да бъде въртенето и още много други полезни функционалности като избора на приставки.

Ударните акумулаторни бормашини са доста чест избор от страна на потребителите, защото именно те имат капацитета да пробият и тухлена зидария безпроблемно. Ако обаче търсиш подходяща машина за железобетонен панел, купи пневматичен перфоратор.

Полезни съвети относно как да работиш с тях

За да бъде работата с пробивната машина лесна и приятна, е желателно да:

  • Избереш подходящ свредел - за дърво, метал, стъкло и бетон;
  • Залепиш лента тиксо около точката на пробиване, когато има риск от хлъзгане;
  • Определиш оптималните обороти, позовавайки се на инструкциите на производителя;
  • Поставиш свредела по правилен начин в захвата на наличния патронник, за да бъде пробиването ефикасно.

Боравенето с бормашина може да е и приятно. Купи дрелка от Бриколаж на промоция и се довери на водещи производители.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0