Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Врати

Обзавеждането на дома, офиса и магазина повдига множество въпроси, сред които е и изборът на нови врати. Те са интериорен елемент, който следва да бъде избран с фокус върху качествената изработка и красивата визия. Искаш ли да се сдобиеш с модерна жилищна обстановка, трябва да мислиш мащабно и да не допускаш пропуски в естетически и функционален план. От онлайн магазин Бриколаж отново имаме интересни предложения за теб, така че разгледай продуктите в категорията и се наслади на разнообразието.

Какви видове врати предлагаме от магазин Бриколаж 

Всеки един апартамент или къща е нужно да бъде правилно организиран и така мебелиран, че всеки миг у дома да е приятен. Освен хубаво обзавеждане е нужно да купиш и подходящи врати, които да монтираш към всяка една стая вкъщи. Ето какви модели ще видиш тук: 

  • врати за баня – изработени са алуминий и притежават класически дизайн, който приляга на всеки интериор;
  • тип “Хармоника” – този продукт бива най-добре описван с думата “практичност”. Подобни модели врати са подходящ начин да преградиш някое помещение, залагайки на високата практичност и бюджетите решения; 
  • интериорни – продаваме ги с каса и в различни цветове като бежово, кафяво, бяло и т.н. Материалът за изработка е МДФ, което гарантира дългия срок на експлоатация на продукта.

Избери подходяща врата за дома от Бриколаж и се погрижи от край до край за красивия интериор у дома!

Какво е тяхното приложение

Продуктите в раздела се използват основно за жилището, но са подходящи и за офис помещения. Много хора ги купуват и за мазе, защото подобни помещения също трябва да бъдат оформени интериорно. Независимо дали става дума за къща, или друг вид имот, качествената дървена врата е винаги необходима, за да придобие помещението красив и практичен завършек. В Бриколаж ще се натъкнеш на богат асортимент от евтини врати, сред които има блиндирани (за входа), холни, дворни, за терасата и други. 

Защо да ни се довериш за обзавеждането на дома 

Постоянно ниските цени за врати в магазин Бриколаж не са единствената причина все повече хора да решават да ни се доверят за жилищното обзавеждане. Освен изгодни решения ние предлагаме на клиентите си и нещо друго – възможност за реализация на всеки един идеен проект, дори и той да е нестандартен и сложен за изпълнение. Защото тук разнообразието е винаги налице, а обслужването винаги на най-високо ниво – ще бъдеш консултиран подробно, а поръчките си ще получиш в кратки срокове. 

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.