Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Интериорни врати

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

23.99 лв. 209.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по Материал

Пазарувай по Ширина (СМ)

Пазарувай по Посока на отваряне

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
  • 3
Намерени 43 продукта
  • 1(current)
  • 2
  • 3

Обзавеждането на дома, офиса и магазина повдига множество въпроси, сред които е и изборът на нови врати. Те са интериорен елемент, който следва да бъде избран с фокус върху качествената изработка и красивата визия. Искаш ли да се сдобиеш с модерна жилищна обстановка, трябва да мислиш мащабно и да не допускаш пропуски в естетически и функционален план. От онлайн магазин Бриколаж отново имаме интересни предложения за теб, така че разгледай продуктите в категорията и се наслади на разнообразието.

Какви видове врати предлагаме от магазин Бриколаж 

Всеки един апартамент или къща е нужно да бъде правилно организиран и така мебелиран, че всеки миг у дома да е приятен. Освен хубаво обзавеждане е нужно да купиш и подходящи врати, които да монтираш към всяка една стая вкъщи. Ето какви модели ще видиш тук: 

  • врати за баня – изработени са алуминий и притежават класически дизайн, който приляга на всеки интериор;
  • тип “Хармоника” – този продукт бива най-добре описван с думата “практичност”. Подобни модели врати са подходящ начин да преградиш някое помещение, залагайки на високата практичност и бюджетите решения; 
  • интериорни – продаваме ги с каса и в различни цветове като бежово, кафяво, бяло и т.н. Материалът за изработка е МДФ, което гарантира дългия срок на експлоатация на продукта.

Избери подходяща врата за дома от Бриколаж и се погрижи от край до край за красивия интериор у дома!

Какво е тяхното приложение

Продуктите в раздела се използват основно за жилището, но са подходящи и за офис помещения. Много хора ги купуват и за мазе, защото подобни помещения също трябва да бъдат оформени интериорно. Независимо дали става дума за къща, или друг вид имот, качествената дървена врата е винаги необходима, за да придобие помещението красив и практичен завършек. В Бриколаж ще се натъкнеш на богат асортимент от евтини врати, сред които има блиндирани (за входа), холни, дворни, за терасата и други. 

Защо да ни се довериш за обзавеждането на дома 

Постоянно ниските цени за врати в магазин Бриколаж не са единствената причина все повече хора да решават да ни се доверят за жилищното обзавеждане. Освен изгодни решения ние предлагаме на клиентите си и нещо друго – възможност за реализация на всеки един идеен проект, дори и той да е нестандартен и сложен за изпълнение. Защото тук разнообразието е винаги налице, а обслужването винаги на най-високо ниво – ще бъдеш консултиран подробно, а поръчките си ще получиш в кратки срокове.