Количка

Бои за дърво и метал

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

От 20 години се стараем да удовлетворим всеки домашен майстор, затова и каталогът ни с продукти е изключително богат и разнообразен. Без значение дали ще се отдадеш на основен и подробен ремонт или ще освежиш малка част от жилището си, в Бриколаж ще намериш нужните бои в чудесно разнообразие от цветове и на цени без конкуренция.

Какви видове бои за дърво и метал ще видиш в сайта

Продуктите за оцветяване за дърво и метал изпълняват и защитна, и естетическа функция. Те улесняват почистването, защитават основния материал от атмосферни или друг вид разрушителни влияния и облагородяват външния вид на боядисания предмет. Част от тях служат и като защита срещу дървояди и други вредители.

В онлайн каталога на Бриколаж ще намериш следните видове бои за дърво и метал:

  • Алкидни;
  • Водоразтворими;
  • Спрей;
  • Температуроустойчиви.

Алкидните са подходящи и за вътрешно, и за външно боядисване. Покриват устойчиво метални и дървени повърхности, подложени на предварителен грунд. Изсъхват бързо.

Водоразтворимите (акрилатни) оцветители за метал и дърво са далеч по-екологичната алтернатива на алкидните бои и малко по малко завземат пазара. Макар при тях разтворителят да не е органичен, техните покривни и еластични качества са отлични.

Спрей боите се предлагат в малки флакони и служат основно за прилагане на естетичен ефект или за боядисване на малък елемент. Не се отличават с устойчивост на атмосферни влияния, затова се използват за боядисване на елементи на закрито.

Температуроустойчивите осигуряват здрава топлозащита на металните повърхности. Могат да се използват както за интериорно, така и за външно боядисване, тъй като са изключително устойчиви на всякакви влияния.

Полезни съвети от Бриколаж

За да протече боядисването гладко и резултатът накрая да не е просто 'задоволителен', а 'отличен', ние от Бриколаж те съветваме да спазиш няколко препоръки.

Повърхността за боядисване, независимо дали е дърво или метал, трябва да е почистена от прах, суха и обезмаслена. По този начин ще си сигурен, че боята ще хване добре в материала и няма да се появят дефекти и неравности. Следвай съветите на производителя за подходящото грундиране, преди да нанесеш боята.

Боите за дърво и метал са бързосъхнещи и на допир изсъхват в рамките на час, но за пълно изсъхване им отдели 24 часа, преди да започнеш да използваш боядисаните предмети.

При нужда от други съвети и насоки, не се колебай да се свържеш с нас. С радост ще ти помогнем както при избора на продукти, така и със съвети за правилното им използване.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0