Количка
(92)

Спрей бои

30
Релевантност

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

За какво се използват спрей боите

Спрей боите намират широко приложение върху много и разнообразни повърхности. Предлагани в специфична малка разфасовка, тяхната основна функция е да обагрят малка площ в ярък и наситен цвят, като това става бързо и без никакви усилия. Подходящи са за боядисване на:

  • Автомобилни джанти;
  • Метални елементи;
  • Мебели от дърво;
  • Кожени елементи;
  • Пластмасови части.

Можеш да използваш спрей боя, за да боядисаш джантите на колата си в свеж и открояващ се цвят. Подбирайки вариант, устойчив на атмосферни влияния, ще се радваш дълго време на оригинален вид на автомобила си.

Металните елементи, без значение дали са декоративни или функционални, могат да се покрият лесно с такъв тип боя. С тях можеш да придадеш златист или сребрист ефект на оградата или парапета и така да повишиш естетическата стойност на дома си.

Дървените мебели и елементите от кожа също могат да бъдат боядисвани с такива продукти. По този начин ще ги освежиш и ще им вдъхнеш нов живот.

Спрей боите се използват и като оцветители за части и мебели от пластмаса, като по този начин не само сменяш вида им, но и можеш да прикриеш дребни дефекти.

Какви видове ще намерите в сайта

В онлайн магазина на Бриколаж ще намериш както специализирани спрейове за метал с допълнителни антикорозионни функции, така и мултифункционални, подходящи за боядисване на широк набор от повърхности. Важно е да знаеш, че този тип продукти не са устойчиви на лошо време и затова се използват основно за интериорни елементи или такива, които не са постоянно под влияние на климатичните промени.

Нанасят се изключително лесно, без допълнителни инструменти или уреди - само чрез натискане на пръскалката от около 30 см разстояние. Повърхността трябва да е чиста и обезмаслена, без никакви прахови или други частици върху нея, защото ще останат като малки дефекти. Съхненето е много бързо - в рамките на около 4 часа напръсканата част е напълно готова за ползване.

Цветовият диапазон при тези бои в Бриколаж е огромен, а освен различни оттенъци, ще намериш и много спрейове със специални ефекти - златен, сребърен, мраморен, хромиран. Ако ти е трудно да се ориентираш какво търсиш, свържи се с консултантите ни. Обученият ни персонал е готов да отговаря на всички възможни въпроси от ремонтно естество и така да ти помогне с точния продукт, от който имаш нужда.

Избирайки спрей боите, предлагани при нас, избираш най-доброто съотношение между цена и качество на пазара. Влез на сайта ни и се увери сам.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0