Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Балатуми

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

9.49 лв. 15.99 лв.

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
Намерени 22 продукта
  • 1(current)
  • 2

Колкото и нови видове подови настилки да се предлагат на пазара, балатумът си остава една от най-търсените и практичните. Виж какви са неговите предимства и как да избереш правилния модел.

Какви са плюсовете му

Балатумът е една от най-икономичните подови настилки. Той е предпочитан и заради лесния си монтаж. Можеш да го поставиш на пода бързо и без да са ти нужни професионални умения.

Балатумът е подходящ за основа в натоварени помещения, където върху настилката има интензивен трафик (за коридор, за гараж), така и за такива, които се характеризират с по-висока влажност и риск от замърсяване (за кухня, за тераса). Поддръжката и почистването му са изключително лесни и измиването му става за секунди.

Важно негово предимство е също, че е приятен на допир и една от ключовите му характеристики е еластичността. Това го прави подходящ и за детската стая, където не са изключени паданията.

Как да избереш балатум

Разбира се, обикновено първият критерий, по който се ориентираш, е ценовият. Важно е обаче да търсиш оптималното съотношение между изгодна оферта и висок клас продукт. Обърни внимание на дебелината на балатума. Колкото по-дебел е слоят, толкова по-стабилна и трайна е подовата настилка. На колкото по-висококачествен модел се спреш, толкова по-висока е износоустойчивостта му.

Сред различните PVC балатуми има видове, при които можеш да разчиташ на характеристики като шумопотискане, антистатичност, топлоизолация и др.

Какви видове ще откриеш в раздела

     • с различна дебелина от 1,3 мм до 2,8 мм;

     • с различна ширина: 2 м, 2,3 м, 3 м, 4 метра;

     • на плочки (балатум с подобна шарка е подходящ за коридор, кухня, тераса и др.);

     • на паркет (създава усещане за уют и комфорт, перфектно се вписва в интериора на всяка стая);

     • на пулове;

     • 3Д (създава оптична илюзия за релеф и придава допълнителен аристократизъм на помещението).

Защо да избереш от Бриколаж

В каталозите на френската верига Бриколаж няма случайни продукти. Тук ще откриеш само висококачествени предложения за ремонт и строителство на водещи производители в бранша. Можеш да откриеш отлични оферти за всеки бюджет – от евтини до луксозни модели.

Всеки ден нашите магазини са отворени за клиенти в цялата страна, а ако предпочиташ да пазаруваш онлайн, ние сме на линия и на mr-bricolage.bg. Доставяме поръчки бързо и изгодно до всяко населено място в страната.

Разгледай пълния ни онлайн каталог! Открий промоциите и изгодните ниски цени! Подари топ качество на дома си!

 

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.