Идеи и съвети

Модерното магнитно LED осветление предлага елегантни интериорни решения за всеки дом, офис, магазин, галерия и други новообзаведени търговски или жилищни пространства...
Терморегулирането е един от основните инструменти, чрез който може да се погрижим отоплението в дома ни да е ефективно и в същото време да спестим от разходите за енергия през студените месеци...
Наближава най-доброто време от годината. Уютната обстановка и коледно настроение, внасят бодър празничен дух в твоя дом, а децата се вълнуват и нетърпеливо питат кога ще дойде времето за поставяне коледна украса...
Има майстори, за които килимът е черешката на тортата при обзавеждането на дома. Mr.Bricolage ти дава идеи какъв килим да избереш според желания ефект...

Употреба и предимства на лампионите

Лампионите са стоящ вид лампи, които се поставят на пода и служат като допълнителен, но доста ефикасен източник на светлина. Те са високи около метър и половина, до метър и осемдесет и са задължителна интериорна придобивка, ако искаш да внесете уют, стил и дизайнерско излъчване на своя дом или офис. Този вид осветителни тела са класически и са доста удобни и практични.

На пазара можеш да откриеш много и различни модели, от по-традиционни варианти - до по-модернистични такива. Те могат да бъдат със или без абажур и основното им предимство е, че имаш възможността да ги преместиш във всяка част на стаята, стига да има електрически контакт, към който да включиш тялото, за да работи.

Абажурите на осветителното тяло се предлагат в цилиндрични, конични, сферични или неправилни форми и могат да бъдат направени от различни материали. Това означава, че лампионите не са задължаващи и ще успееш да ги съчетаеш лесно с интериора си. Формата на горната част на подовата лампа е от изключителна важност за вида осветление, което ще осигурява. Можеш да избереш такава, която да е подходяща за четене, да придава акцент на стаята или да служи като придружаваща светлина и да дава уют.

Основно удобство на тези подови предложения е, че не са толкова изискващи, колкото полилеите, аплиците или други осветителни тела, които трябва да се монтират на стена или таван, за да можеш да ги използваш.

За да избереш най-правилния модел за своите нужди, трябва задължително да се съобразиш с тези определящи фактори:

• височината на таваните в помещението;

• размерът на абажура;

• мощността, в зависимост от това, за което искаш да използваш лампата;

• цялостният външен вид.

За по-добра светлина, можеш да се спреш на LED предложения, които са доста по-икономични от останалите видове крушки.

Какви видове лампиони ще откриеш в Бриколаж

Разгледай нашите дизайнерски предложения за хола, за спалнята, за антрето или за офиса. Независимо къде ще поставиш лампиона, той ще изглежда като модерен аксесоар за твоята стая. Този тип лампи са сравнително евтини, в сравнение с останалите видове осветителни тела, а в нашия онлайн магазин ще откриеш страхотни артикули на достъпни цени.

В Бриколаж ще откриеш следните модели лампиони:

• ретро;

• златни;

• сребърни;

• двойни;

• извити;

• лед;

• разнообразие от стойки и абажури.

Избери от Mr. Bricolage и направи дома си по-уютен и различен.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0