Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Строителни материали

Дървен материал

Дървесината намира широко приложение в съвременното строителство. Нейните качества са многобройни, а недостатъците минимални. Това прави дървения материал все по-предпочитана суровина от страна на предприемачите и строителите-аматьори, които желаят да подобрят условията на живеене в дома си.

В нашия магазин ще откриеш каталог с различни видове дървени дъски и профили, които предлагаме на бройка. Купи онлайн и се възползвай от отлични цени и редовни промоции. 

Какъв дървен материал ще намериш в Бриколаж

При нас той е разнообразен по вид и спектър на приложение:

  • OSB плоскости - използват се като декорации и при строителството на сглобяеми къщи. Чудесно допълват плоскости, шперплат и дъски от дърво;
  • Профили от дървесина - композитното дърво се използва за направата на фасадни облицовки, огради, декоративни цели и др.;
  • Дъски - мебели, декорация и др. 

Строителните и ремонти дейности включват в спецификата си и употребата на висококачествен материал от дърво, който е импрегниран и напълно готов за експлоатация. Ние винаги имаме богат асортимент от предложения, които са изцяло съобразени с потребностите на съвременното строителство. Купи евтин дървен материал на промоция и осъществи всеки един малък и голям проект.

За какво е подходящ

За да можеш да използваш дървесината, тя трябва да е на първо място правилно обработена. В зависимост от вида дърво, се използват и различни методи на импрегниране с цел предотвратяване на увреждане. След като защитата е налице, може да се премине и към експлоатация на дървесината. Тя намира отлично приложение при направата на:

  • Мебели;
  • Подови настилки;
  • Кофражи и ламинирани плоскости;
  • Фурнири;
  • Ламперии, врати, покрив и др. 

Естествените материали са винаги за предпочитане, защото се славят с отлични топлопроводими и изолационни качества, по-евтини са от останалите, могат да се обработват без значение от сезона и са устойчиви на киселинни основи.

Цената на бройка ли е

В Бриколаж можеш да купиш изгодно дървени плоскости по време на акция, като цената, която ще откриеш, е на бройка. Реши какво количество ще ти е необходимо, за да започнеш и завършиш проектите си по възможно най-добрия начин. Вдъхни живот на идеите си, свързани с екстериора и интериора. Купи сух дървен материал, който е лек и удобен за използване. Стани майстор за пример.

Акции и промоции

Няма човек, който да не обича акции и промоции, а при нас те са постоянни. Имплементирай всичките си идеи, които отдавна чакат да бъдат реализирани. Днес е твоята възможност да проектираш в реалността и най-смелите си проекти, свързани с дома.