Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Строителна химия

Напредъкът на технологиите е забележителен в наши дни. Всяка година на пазара се появяват все по-нови разработки и подобрения в дигиталната сфера, като и секторът на строителството не остава на заден план. Днес всеки може да откриеш качествени материали и инструменти за извършването на ремонти от всякакъв вид, а сред множеството иновативни решения се нарежда и строителната химия.

За какво се използва строителната химия

Нейното приложение е всеобхватно – хидроизолация, уплътняване, грундиране, почистване, шпакловане и много още други ключови дейности, в които различната по вид строителна химия бива използвана. Важно е да откриеш продукт, чиито състав отговаря на ремонтното задание.

Основното предназначение на подобен вид материали е да удължат експлоатационния срок на конструктивните елементи, а в същото време и да ги укрепят. Строителната химия се използва по време на всеки етап от ремонтния процес и служи най-вече за увеличаването якостните качества на компоненти като покрития и структури. Използва се за повишаване качеството на минерални продукти като керамика, тухли, естествен камък и др. 

Какви решения ще откриеш в онлайн магазин Бриколаж

Всяко едно предложение в категорията е сравнително евтино, а това е една много добра новина за търсещите качествени, но и бюджетни продукти от категорията “Строителна химия”. Тук ще намериш следното: 

  • пистолети за силикон – функционален уред, който се използва много често при ремонтните дейности. С него лесно могат да се поправят счупени елементи и да се постави уплътнение от силикон на различни места у дома; 
  • полиуретани – със сигурност си чувал за този материал, който попада в обсега на строителната химия. В практиката намира изключително широко приложение – за изолиране на покриви, за външна и вътрешна изолация, за топло- и хидроизолация на цели сгради; 
  • полиуретанова пяна – определя се като добър топлоизолатор, което я прави номер едно продукт при ремонта на стените. Друго нейно качество е, че притежава звукоизолиращи и високи якостни качества.

В раздела ще откриеш още и химически анкери, които се използват при закрепването на елементи към стените. Разгледай продуктовата ни гама от предложения за строителна химия и купи изгодно.

Защо да заложиш на нашия продуктов каталог

Ники цени, 24/7 достъпно продуктово разнообразие от химия за строителството, гарантирано високо качество за всеки един продукт, подробно клиентско консултиране и не на последно място – удобна онлайн платформа, от която с удоволствие да се пазарува! Има много причини, заради които да ни избереш, а ние на свой ред ще оправдаем напълно доверието, което си ни гласувал!