Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Тапети

Все по-често се залага на пвц тапетите като вид покритие за стена. Те са практично и красиво решение, защото са водоустойчиви и налични в множество разновидности. В този раздел на онлайн магазин Бриколаж ще откриеш разнообразен каталог от продукти от този вид, като те са изработени от винил и са подходящи дори и за помещения като банята. Достъпни са на поносими цени, така че безпроблемно да намериш облицовъчно решение за твоята баня, спалня или коридор!

Какво представляват пвц тапетите

Те са вид стенно покритие, отличаващо се с много добри технически показатели – лесни за монтиране и премахване, висока износоустойчивост, влагоустойчивост, лесни за почистване и дезинфекция, подходящи за прикриване на неравности. Виниловите тапети са много търсени и купувани, защото намират широко приложение и лесно се вписват към интериора на всяко едно помещение. С тях може да бъде постигната една изключително интересна и ефектна жилищна обстановка, която да отразява актуалните тенденции и да прави крайните резултати по-специални.

За кои помещения са подходящи

Пвц тапетите стоят еднакво добре както в кухнята и спалнята, така и в зони като банята, където има повишено количество влага, но това съвсем не е проблем. Тъй като са изработени от винил, те запазват отличните си експлоатационни качества дори и в помещението за къпане. В категорията ще видите покрития със стилен дизайн, красиви шарки и приятни нюанси за постигането на съвременна обстановка.

В какви десени ги предлагаме

Важно условие при избора на пвц тапет е да ти допада неговият дизайн. От Броколаж предлагаме покрития със следните щампи: 

  • цветя – подобен принт ще е винаги на мода. Той подхожда най-вече на помещения като спалнята и дневната, където се отдаваш на релакс и уединение;
  • структурни – декорацията е много семпла и стилна. Подобни арт решения са удачни за кухни и дори офиси, където е добре да се внимава с акцентите;
  • имитация на мраморни плочки – още една интересна разновидност на пвц тапетите, които да придадат завършен вид на стената, имат задачата и да внесат дизайнерски акцент в помещението; 
  • с картинка – красивите фотографии е добре да бъдат на показ, за да се превърнат в ежедневно вдъхновение. 

Разгледай продуктите в раздела и заложи на онези от тях, които най-много ти допадат по отношение на декорацията, цветовете и цената. Вярваме, че всеки един ще успее да открие идеалния пвц тапет, с който да добави още малко лукс и блясък към домашния интериор!