Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Фототапети

Пазарувай по цена

45.99 лв. 164.99 лв.

Пазарувай по Брой части

Пазарувай по Ширина (СМ)

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
Намерени 29 продукта
  • 1(current)
  • 2

Има много начини да декорираш дома си, като единият от тях е да поставиш на стената красив фототапет, който да се превърне във фокусната точка в помещението. Подобно решение намира приложение в спалнята, детската стая и изобщо във всяка една друга част от жилището, където искаш да внесеш още малко естетика и моден акцент. Каталогът ни от предложения включва евтини плакати на различна тематика, които могат да бъдат поставени на места като тавана, банята, като има продукти и за врати.

Какво е приложението на фототапетите

Тяхното предназначение е изцяло декоративно, но в много случаи те служат и като средство за прикриване на някои несъвършенства по стената. Каквато и да е причината да ги купиш, е важно да заложиш на подходящото изображение, което да се впише в интериора на стаята и да го подобри. Подобен цветен акцент не остава незабелязан, но именно това е крайната цел – да създадем атрактивна и динамична обстановка, за да бъде престоят ни вкъщи още по-приятен!

Какви видове има в онлайн магазин Бриколаж 

В раздела ще откриете фототапети, пресъздаващи красиви пейзажи в природата, градове, животни, цветя, абстрактни изображения, гледки от космоса и прочее. Всяка една фотография е с високо качество, което я прави реалистична и ефектна. В зависимост от тематиката, можеш да поставиш подобно покритие за стена във всяко едно помещение в жилището – кухня, хол, детската стая и тази на тийнейджъра, спалнята и коридора. 

Как да направиш избор

При наличието на такова голямо разнообразие от фототапети в раздела, е възможно да се затрудниш по време на своя избор. От магазин Бриколаж ти препоръчваме да обмислиш следните детайли, като това ще ти помогне при покупка: 

  • размери – предлагаме фототапети с различна големина, сред които има продукти с размери 360/270 см, 202/90 см, 160/115 см, 90/202 см и др.;
  • предназначение – тук визираме помещението, в което ще поставиш облицовъчния материал. Ако търсиш фототапет за спалнята, заложи на пейзажите и цветята. За дневни пък са подходящи арт фотографиите и сцените от града;
  • тематичност – задължително условие е изображението да ти допада и да съответства на разбиранията ти за естетика. Не всеки харесва флоралните тапети или тези, които изобразяват космоса. Когато погледнеш към фотографията, тя трябва да ти носи настроение и да те кара да се усмихваш.

Поръчай фототапет от магазин Бриколаж на изгодни цени и добави към жилищния интериор позитивно настроение и модерно излъчване!