Количка
(119)

Преходни лайстни

30
Релевантност

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Какво представляват преходните лайстни? Как става монтажът им? Какви видове можеш да откриеш? Открий отговорите на тези и още въпроси тук!

Каква е функцията на преходните лайстни

Преходните лайстни са свързващи елементи, без които подът няма да изглежда завършен. Те са аксесоар, който помага за създаването на цялостната му визия. Преходните лайстни са звеното, което свързва плоскостите ламинат между две стаи или между две нива на пода. Именно такива аксесоари се използват също и когато трябва да се направи връзка между два типа подова настилка, включително между теракот и ламиниран паркет, теракот и балатум и др.

Монтажът на преходните лайстни е скрит, като свързващите елементи се прикрепят дискретно към пода.

На пазара ще откриеш разнообразни преходни лайстни, сред които алуминиеви, от PVC и инокс.

Какви видове ще намериш в раздела

• преходни лайстни за под;

• за денивелация;

• за врати;

• за плочки;

• за теракот зиг-заг;

• за прагове и за стъпала;

• стъпала за килим;

• прави;

• ъглови;

• с различни размери (16мм, 36мм, 50мм и т.н.);

• от ПВЦ;

• от алуминий;

• в дървесни цветове (за оптимално съчетаване с паркета): дъб, орех, кестен, венге;

• в металически нюанси: сребро, бронз, злато, инокс и др.

Защо да избереш от Бриколаж

Ремонтът на дома или офиса изисква винаги най-доброто качество, но как да си убеден, че поръчваш безупречни продукти? Бриколаж е доказан във времето бранд, който се е превърнал в синоним на успех и класа. Френската верига за техника, материали и обзавеждане вече повече от 20 години предлага на българския пазар богат каталог от артикули с гарантирано качество от водещите световни производители.

Не се колебай да посетиш всеки от нашите десетки магазини в цялата страна, където ще получиш квалифицирана консултация и насоки за избора на подходящи продукти.

Как да поръчаш онлайн

В случай че нямаш възможност да посетиш наш обект, можеш всеки ден, 24 часа в денонощието, да се възползваш от онлайн магазин mr-bricolage.bg. В него е достъпен пълният ни каталог с продукти от всички категории. Лесно е да добавиш отделни артикули в 'Любими', да сравняваш характеристиките и цените им. Когато направиш финалния си избор, онлайн формата за поръчки ти позволява да поръчаш бързо и лесно в няколко стъпки. Имаш избор между различни методи за плащане (онлайн и с наложен платеж), както и между три опции за доставка (до адрес, до офис на куриер или с безплатно вземане от наш магазин).

С онлайн магазина на Бриколаж огромното изобилие, високото качество и изгодните промоции влизат директно в дома ти. Възползвай се! Подари си удобство!

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0