Количка

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Дали притежаваш собствен басейн или джакузи е въпрос на престиж за дома. В Mr. Bricolage, можете да намерите видово разнообразие на достъпни цени. Зарадвайте семейството си, предоставете им незабравимо лято у дома!

Видове басейни, които ще видите в сайта

В раздела можете да намерите видово разнообразие за двора ви. Има артикули подходящи за деца на всякакви възрасти.

  • Детски басейни;

Те биват надуваеми. Плитки, за да не се притеснявате за мъничетата. Достатъчно широки са, за да предоставят пространство, в което да играят. Лесни за изпразване и повторно пълнене, което позволява честата смяна на вода. Така спестявате употребата на препарати, които могат да раздразнят чувствителната детска кожа.

  • Надуваеми;

Тези за възрастни са с по-големи размери от детските. Моделите се различават по определени критерии. Някои притежават метална рамка, поддържаща основата. С филтър, той подпомага пречистването на водата.

  • Надуваеми джакузита;

Страхотно решение за домашно спа през топлите месеци. Имат около 120 дюзи, системи за затопляне на водата, филтриране, почистване, дигитално табло за управление и т.н.

  • Сглобяеми;

По-големи и устойчиви. Със здрави стени, филтърна система и стълби. Може да изберете дали да бъде вграден или надграден.

Те подпомагат забавлението на цялото семейство.

  • Препарати за поддръжка;

Широка гама от препарати, почистващи водата и поддържащи висока хигиена.

Лесно ли се почистват

Почистването не е толкова сложно, но изисква част от времето ви. Трябва да се заредите с необходимите препарати и инструменти. Изключително важно от хигиенна гледна точка е да бъде извършвано системно. Не искате семейството и гостите ви да се разболеят.

Още полезни съвети за поддръжката

Ето и няколко полезни съвета за видовете почистване и тяхното влияние над водата според Mr. Bricolage:

  • Механично;

Отпадъците като листа, песъчинки, мазнини трябва да бъдат отстранени механично.

  • Честота на филтриране;

Хубаво е да се прави веднъж на 24 часа. Това отстранява праха и големите замърсители. Водата преминава през сифона, пречиства се и се връща третирана с химикали и затоплена.

  • Химични препарати;

Първата стъпка е ударното хлориране, след него се слагат препарати против водорасли. Това подпомага допълнителното почистване. Последната стъпка е поддържащо третиране, то се извършва с таблетки, съдържащи хлор, препарат против озеленяване и за избистряне. Извършва се веднъж седмично.

Посетете магазините на Mr. Bricolage още днес. Зарадвайте близките си с неповторимото удоволствие от разхлаждането в басейна или джакузито през горещите дни!


Бърза и сигурна доставка до:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.

0