Количка

Сглобяеми басейни

30
Релевантност

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Защо да избереш сглобяем басейн

Искаш качествен басейн, но изливането на бетон, облицоването и останалите дейности по изграждането му ти се струват много трудно осъществими? Сглобяемите модели са твоето решение!

Какво представляват сглобяемите басейни

Този тип басейни максимално се доближават до качеството и устойчивостта на бетонните модели. Те са много практичен и лесен за реализация вариант, идеален за монтиране на двора в семейната вила или къща. Повечето модели се сглобяват от метална стена и PVC линер. Има някои предложенията и с дървена облицовка отвън и с непромокаемо покритие отвътре.

Сред основните предимства на тази технология е, че е доста изгодна. Цените на сглобяемите басейни са изключително изгодни и общата им стойност излиза значително по-евтина от тази на монолитните. При това цялото необходимо оборудване обикновено е включено в пакета, така че няма допълнителни разходи.

Друго преимущество на този тип басейни е, че през зимата дори и водата да замръзне, ледът не залепва по линера и не го поврежда.

И най-големият плюс на сглобяемите басейни: изключително лесни са за поддръжка. Дори някоя част да се повреди, бързо може да се закупи нова и да се подмени.

Начин на монтаж

Сглобяемите басейни могат да се монтират върху земята или да се вградят в специално направена ниша.

Наземните варианти имат специални подпори за стабилност. Техният монтаж е по-бърз. Тяхно допълнително предимство е фактът, че високо издигнатата им стена предпазва от случайното попадане на листа, треви и други замърсявания от земята.

Инсталацията и на двата вида не е трудна и става за максимум два дни (по-сръчните може да се справят и за часове).

домашни басейни

Защо да купите от Бриколаж

В каталога ни ще откриеш разнообразни модели с различна големина и форма:

  • Кръгли модели с диаметър от 3 до 7 м;
  • Овални с дължина от 6 до 10 м;
  • Наземни;
  • За вграждане;
  • В комплект с филтър, помпа, стълба, покривало и т.н.;
  • С метална конструкция;
  • Дървени (правоъгълни или във форма на осмоъгълник; с дървена стълба отвън и метална отвътре).

Сглобяемите модели са отлична инвестиция за дома, която ще направи летата в двора много по-забавни и запомнящи се. Предложенията на нашите страници са с гаранция от производителя. Предлагаме и изгодни програми за покупка на изплащане. Можеш да избереш подходящ за своя бюджет план с продължителност между 6 и 48 месеца.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0