Количка
(38)

Помпи за вода

30
Релевантност

Идеи и съвети

Нашите модерни готови решения за баня са вдъхновяващи и полезни за всеки дом. Те улесняват ежедневието, добавяйки стил и уют към интериора.
Тук ще ти покажем как с малки усилия можеш да водиш по-екологичен начин на живот. Да пестиш енергията и водата, да ограничаваш отпадъците...
Градинските мебели са неизменна част от устройството на всяка градина или тераса, особено когато очакваш гости на открито. Поставянето на маси и столове в двора преди партито е ключов момент за създаване на комфортна обстановка за твоите гости...
Време е да се насладиш на слънчевите дни и за срещи с приятели на открито и няма нищо по-приятно от събирането с тях край барбекюто. Ако още се чудиш какво барбекю да избереш, виж нашите съвети и избери идеалния за теб модел...

Каква помпа за вода да купиш

Помпите за вода може да бъдат използвани в двора, в градината, в селското стопанство и в производството. Тук ще разясним накратко какво е приложението на отделните видове, за да те улесним в избора.

Какви видове помпи ще намериш в сайта

  • Хидрофори. Те обикновено се използват за нуждите на битовото домакинство. За да поддържат налягането използват 'балон' или пресостат. Могат да черпят вода от всякакви източници (кладенци, сондажи, водопреносна мрежа и др.)
  • Градински. Лесно можеш да се досетиш, че те се използват за напояване на посеви и дворове, които не са много големи;
  • За чиста вода. Издърпват чистата течност за селското стопанство или домакинството. Вграденият филтър спира замърсяванията и повишава качеството ѝ за пиене;
  • Потопяеми. Служат за доставяне на вода от подземни източници. Тези дълбочинни модели са по-тесни от останалите, за да могат да бъдат спуснати максимално ниско;
  • Дренажни. Могат да се използват за отводняване на басейни, мазета, гаражи, водосборни ями, шахти, за изпомпване на дъждовни и подпочвени, отпадни или замърсени води;
  • За мръсна вода. С тях се извеждат замърсени и отпадни води;
  • Високонапорни. Могат да помагат в преноса от далечен източник и с голяма денивелация.

Защо трябва да ги имаме в двора

Всеки, който има къща или вила, е наясно с нуждата от помпи. В някои случаи те са незаменими при поливането, а при други те се явяват единствен източник на вода за битовите нужди на домакинството. Помпите спасяват положението и при спиране на централното водоподаване, както и при авария или наводнение.

Бензинови или електрически

Различните видове може да имат различно задвижване. Бензиновите са наричани още моторни. Някои от бензиновите модели са четиритактови. Електрическите видове пък се нуждаят от захранване през цялото време на работата си. За мощността им може да се ориентираш от указаната стойност във W, която е посочена в характеристиките на модела.

При покупката трябва да вземеш предвид факта дали близо до предполагаемото място на помпата ще разполагаш с източник на ток за електрическите модели, или е по-добре да заложиш на бензиновите, които могат да бъдат пренасяни надалеч.

Защо да поръчаш от Бриколаж

Разнообразие от помпи на реномирани марки те очакват на нашите страници. В специализирания раздел ще откриеш както бензинови, така и електрически модели с различно предназначение. Всеки от тях има подробно описание, където ще видиш максималната всмукателна дълбочина, доколко е високо налягането, какви са дебитът, височината на изхвърляне и т.н.

Следи и за нашите атрактивни промоции! Покупката на качествена машина на изгодна цена винаги е добро решение. Онлайн е лесно с Бриколаж!

помпи за поливане


Бърза и сигурна доставка до:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.

0