Количка
(33)

Мокети

30
Релевантност
МОКЕТ ASTRA 4М КАФЯВ
undefinedundefined
9
29 лв.
7
99 лв.
МОКЕТ ASTRA 4М СИВ
undefinedundefined
9
29 лв.
7
99 лв.
МОКЕТ ASTRA 4М СВ.БЕЖ
undefinedundefined
9
29 лв.
7
99 лв.

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Мокетът е едно най-практичните решения, които можеш да избереш за своя дом. Той е мултифункционален и има куп плюсове, с които други подови покрития не могат да се похвалят.

Какви са предимствата на мокетите

Евтини

Ако желаеш да постигнеш ефектен интериор, но в графата 'подова настилка' бюджетът ти е ограничен, именно мокетът е спасителното решение. Качествените модели от тази продуктова категория са на съвсем достъпни и разумни цени.

Комфортни

Възможността да покриеш с мокет целия под на помещението ти дава свободата да създадеш изключително удобство за всички у дома. Настилката е мека, приятна на допир. По нея свободно може да се ходи с боси крака, а децата могат да играят, да лазят и да сядат необезпокоявани.

Изолация

Текстилното покритие има шумоизолиращи и топлоизолиращи свойства. Стъпките по него са тихи и меки, а топлината на стаята се запазва. Колкото по-дебел е моделът, толкова по-добри са изолационните му качества.

Издръжливост

Мокетите са подово покритие с голяма здравина и устойчивост. Те издържат на доста интензивна употреба, а цветовете им са трайни.

Поддръжка

Синтетичните влакна, от които са изработени повечето мокети, са с антибактериални свойства и трудно задържат замърсявания. Препоръчително е веднъж седмично (при стандартна интензивност на трафика) да се почистват с прахосмукачка.

Универсални

Този тип настилки са перфектен избор както за дома (за спалнята, за хола, за детската стая), така и за стълби. Те са подходящ избор също и за офиси, за заведения и за някои обществени помещения. Можеш да покриеш с тях целия под или само някои зони. Закупуват се на метър според нуждите на конкретното помещение и според твоя проект.

Какви видове ще откриеш в раздела

• мокети с къс или дълъг косъм;

• луксозни;

• релефни;

• в различни цветове (сив, син, розов, бежов, лилав и др.);

• изкуствена трева;

• детски (с градове и улици);

• с различна ширина.

Защо да избереш от Бриколаж

Без значение дали планираш цялостен ремонт, или искаш да освежиш само хола, спалнята или стълбището, в Бриколаж ще откриеш цялото необходимо оборудване, всички материали и продукти. Можеш да ни се довериш за подовите настилки, за стенните покрития, за мебелите, за аксесоарите, за домашния текстил и за декорацията. Няма нужда да обикаляш дълго и да сравняваш оферти - при нас всичко е с отлично качество и изгодно.

Ако желаеш да си наясно с актуалните ни промоции, можеш директно да се абонираш за нашия бюлетин. Ако пък предпочиташ да избереш всичко необходимо директно от дома си, направи поръчка онлайн и просто очаквай доставката. С магазин Бриколаж е качествено, евтино и лесно!

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0