Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 
 

Джакузита

Пазарувай по цена

32.99 лв. 1099 лв.

Пазарувай по магазин

Пазарувай по Марка

Намерени 5 продукта

Как да избереш евтино джакузи

Джакузито е мечта за мнозина. С Бриколаж реализацията ѝ е напълно възможна, при това офертите са доста изгодни.

Видове джакузита в Mr.Bricolage

  • Надуваемо квадратно – 158х158 см. Изработено от PVC. За до 4 човека. Може да загрява водата до 42 градуса, с картушен филтър, 108 клапи за въздух;
  • Надуваемо кръгло - 180 см диаметър. От PVC. За 4 човека. 1 година гаранция;
  • Надуваемо кръгло - 195 см диаметър. 120 дюзи за въздух. До 40 градуса затопляне. Система за филтриране на водата;
  • Надуваемо кръгло - 216 см диаметър. За до 6 души. 170 дюзи;
  • Осмоъгълно – 200 см диаметър. 120 дюзи за мехурчета, 4 – за хидромасаж. Екостерилизатор, система против натрупване на варовик;
  • Осмоъгълно – 162 см. За 4 – 5 човека. С възглавници на дъното.

Как се монтират

Всеки от моделите джакузита, които ще откриеш в Бриколаж, са елементарни за монтаж, тъй като не се изисква сглобяване на много елементи. Достатъчно е да следваш инструкциите и да си помогнеш с качествена помпа за надуването.

Всеки от продуктите разполага с LED дисплей за управление, с който настройките на функциите и задаването на командите става лесно.

За пълен комфорт може да добавиш допълнителни аксесоари. Разгледай разнообразните предложения за възглавници, седалки за джакузи, поставки за чаша и други. Може да се възползваш и от предлаганото допълнително декоративно осветление.

За къде са подходящи

Надуваемите джакузита са идеални както за външни, така и за вътрешни пространства. Можеш да избереш отличен модел за банята или за двора. Градинските предложения имат практично покривало, с което можеш да ги запазиш невредими от атмосферните промени. Покривало може да поръчаш и допълнително като отделен аксесоар.

Как да купиш от Бриколаж

Надуваемото джакузи е отлична възможност да внесеш класа и стил в дома си на приемлива цена. Продуктите са не само евтини, но и надеждни. Имат и най-малко една година фабрична гаранция. Инвестицията е дългосрочна и определено си струва.

Ако обаче въпреки атрактивните оферти в момента е трудно да отделиш нужната сума, няма нужда да отлагаш покупката. В Бриколаж може да се възползваш от опции за стоки на изплащане. Може да избереш удобна програма с продължителност между 6 и 48 месеца. В онлайн каталога ни към всеки от продуктите лесно ще погледнеш възможните планове за изплащането му. Имаш възможност да се спреш на месечна вноска, която няма да е в тежест на бюджета ти, и след броени дни да релаксираш в собствено джакузи!