Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Джакузита

Пазарувай по цена

18.99 лв. 2599 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по Диаметър (СМ)

Пазарувай по Форма

Пазарувай по Височина (СМ)

Пазарувай по магазин

Намерени 9 продукта

Как да избереш евтино джакузи

Джакузито е мечта за мнозина. С Бриколаж реализацията ѝ е напълно възможна, при това офертите са доста изгодни.

Видове джакузита в Mr.Bricolage

  • Надуваемо квадратно – 158х158 см. Изработено от PVC. За до 4 човека. Може да загрява водата до 42 градуса, с картушен филтър, 108 клапи за въздух;
  • Надуваемо кръгло - 180 см диаметър. От PVC. За 4 човека. 1 година гаранция;
  • Надуваемо кръгло - 195 см диаметър. 120 дюзи за въздух. До 40 градуса затопляне. Система за филтриране на водата;
  • Надуваемо кръгло - 216 см диаметър. За до 6 души. 170 дюзи;
  • Осмоъгълно – 200 см диаметър. 120 дюзи за мехурчета, 4 – за хидромасаж. Екостерилизатор, система против натрупване на варовик;
  • Осмоъгълно – 162 см. За 4 – 5 човека. С възглавници на дъното.

Как се монтират

Всеки от моделите джакузита, които ще откриеш в Бриколаж, са елементарни за монтаж, тъй като не се изисква сглобяване на много елементи. Достатъчно е да следваш инструкциите и да си помогнеш с качествена помпа за надуването.

Всеки от продуктите разполага с LED дисплей за управление, с който настройките на функциите и задаването на командите става лесно.

За пълен комфорт може да добавиш допълнителни аксесоари. Разгледай разнообразните предложения за възглавници, седалки за джакузи, поставки за чаша и други. Може да се възползваш и от предлаганото допълнително декоративно осветление.

За къде са подходящи

Надуваемите джакузита са идеални както за външни, така и за вътрешни пространства. Можеш да избереш отличен модел за банята или за двора. Градинските предложения имат практично покривало, с което можеш да ги запазиш невредими от атмосферните промени. Покривало може да поръчаш и допълнително като отделен аксесоар.

Как да купиш от Бриколаж

Надуваемото джакузи е отлична възможност да внесеш класа и стил в дома си на приемлива цена. Продуктите са не само евтини, но и надеждни. Имат и най-малко една година фабрична гаранция. Инвестицията е дългосрочна и определено си струва.

Ако обаче въпреки атрактивните оферти в момента е трудно да отделиш нужната сума, няма нужда да отлагаш покупката. В Бриколаж може да се възползваш от опции за стоки на изплащане. Може да избереш удобна програма с продължителност между 6 и 48 месеца. В онлайн каталога ни към всеки от продуктите лесно ще погледнеш възможните планове за изплащането му. Имаш възможност да се спреш на месечна вноска, която няма да е в тежест на бюджета ти, и след броени дни да релаксираш в собствено джакузи!