Национален телефон за информация и поръчки070088111 

Информация за поръчка на всички услуги / 3D проектиране, тониране и др / виж тук

Надуваеми басейни

Пазарувай по цена

59.99 лв. 219.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по Диаметър (СМ)

Пазарувай по Височина (СМ)

Пазарувай по магазин

Намерени 5 продукта

Какво да знаем за надуваемите басейни

Лятото на двора, в басейна – звучи мечтано и идилично. Но как да се спреш на правилния надуваем модел?

Как да избереш големината

Обикновено той се ползва с най-голям ентусиазъм от децата. Важно е да го съобразиш с тяхната възраст. За най-малките подходящи са плитките модели, в които дори и седнали да няма опасност да се потопят изцяло във водата. До третата годинка нека дълбочината му не е по-голяма от 40-50 см. Между 3 и 7 години може да заложиш на вариант с максимална дълбочина 70 см. Препоръчително е също детските модели да са с надуваеми дъно и стени за по-голям комфорт.

За деца над тази възраст вече може да се спреш и на по-обемните модели, които са предназначени и за възрастни. Големите са изработени от винил (няколко слоя) и PVC. Те са доста устойчиви и трайни. За да се поддържа правилната овална форма, допринася надуваемият пръстен, който образува своеобразен парапет на басейна.

Какво се слага под надуваемия басейн

Важно е основата, на която е поставен басейнът, да е равна и гладка. Препоръчително е да е циментирана или с друга твърда настилка. Ако отдолу има трева, рискуваш някой избуял плевел или пръчка да го спукат. Дори тревата да е райграс, пак избягвай да поставяш надуваем басейн върху нея, тъй като пръстта ще омекне и мястото ще стане кално.

Под дъното задължително постели качествена подложка. Този тип аксесоари са от издръжлива материя и са специално създадени да запазят пода на басейна от наранявания, като по този начин удължават живота му. 

Как се поддържа

За да се радваш на кристално чиста вода, е нужно да полагаш необходимите грижи. Филтърът за вода е отличен начин да я пречистваш веднъж седмично.

Задължително е също всекидневно да събираш с мрежа попадналите във водата по-големи боклуци като листа и други. Добре е да осигуриш и покривало, за да избегнеш замърсяването, когато надуваемото съоръжение не се ползва.

Би могъл също да употребяваш и специален дезинфектант на базата на хлор, какъвто слагат големите плувни центрове.

Какви видове ще намериш в сайта

  • Овални с различен диаметър (максимален – 4 метра);
  • С правоъгълна форма;
  • С парти LED осветление;
  • С четири места, облегалки и поставки за чаши;
  • С филтър.

Надуваемите басейни са любими на цялото семейство, а и са изключително достъпни заради ниската си цена. В каталога на Мосю Бриколаж ще откриеш евтини модели с отлично качество. Разгледай ги онлайн още сега!