Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

ПВЦ тапети

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

3.75 лв. 53.99 лв.

Пазарувай по Тип тапет

Пазарувай по Дължина (M)

Пазарувай по Ширина (СМ)

Пазарувай по магазин

 • 1(current)
 • 2
 • 3
Намерени 190 продукта
 • 1(current)
 • 2
 • 3

Необходимостта от интериорни промени те въвлича в едно вълнуващо естетическо преживяване, в което можеш да се самозабравиш, разглеждайки едно след друго прелестните предложения по магазините. От магазин Бриколаж вярваме, че зад положителните резултати стои добрият вкус и вниманието към малките детайли, което често се подценява. В тази категория ще откриеш разнообразен асортимент от тапети за стени, които предлагаме на примамливи цени.

Защо да използваш тапети за дома

Обикновените мазилки не се отличават с нищо особено – един цвят и скучни резултати, които не правят нищо по-специално за дома. По друг начин обаче стоят нещата с тапетите, които тук ще откриеш в доста разновидности – самозалепващи, винилови, текстилни, миещи, на цветя и т.н. Подходящи са за стаи като кухня, спалня, баня, коридор и за хол.

Някои модели са удачни за детски помещения, където се търси приветлива и слънчева атмосфера. Всички видове покрития при нас са луксозни и сравнително евтини. Можеш да поръчаш избрания от теб артикул изцяло онлайн и само с няколко лесни стъпки.

Какви видове предлагаме от магазин Бриколаж

Както винаги, екипът на магазин Бриколаж се е постарал да осигури на потребителите голямо продуктово разнообразие, което включва следните видове тапети: 

 • ПВЦ – изработени са от винил и са влагоустойчиви. Практичността им е висока, затова и са толкова предпочитани през последните години; 
 • хартиени – те са класическият вариант на тапетите, като тях ще ги откриеш в различни десени и шарки (тухли, камък, цветя, детски картинки, орнаментика и др.);
 • релефни – едно малко по-нестандартно решение, но отново също толкова актуално, колкото и останалите. Подобна текстура се харесва на хората с абстрактно мислене и предпочитания; 
 • фототапети – с тях ще внесеш колорит в стаята и ще направиш обстановката в нея много по-цветна и въздействаща. Подходящи са за всяка една тая у дома; 
 • коркови покрития и плоскости – тапетите от корк са подходящи при изграждането на индустриален интериор, като те се отличават със “суровия” си вид и еко излъчване.

Несъмнено има много интересни решения, на които да заложиш, когато става дума за покупка на тапетни покрития за дома, офиса или друг вид помещение.

Как да избереш 

Изборът на нов тапет е приятно начинание, което поставя под въпрос усета ти към естетика, добрия вкус и готовността да дадеш всичко то себе си при оформлението на жилищната обстановка! Три са по-основните неща, с които е добре да се съобразиш в този случай – видът на помещението, обзавеждането и цветовата гама, към която искаш да се придържаш.