Количка
(47)

Дъски

30
Релевантност

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Дъски

Дървеният материал се използва изключително в строителството. Неговата устойчивост и здравина го правят все по-чест избор от страна на предприемачите и хората, които обичат да се занимават с домашни подобрения, разчитайки единствено на базовите си познания.

Разгледай нашия каталог и се възползвай от ниските цени. При нас в онлайн магазин Бриколаж има всичко за майстора от А до Я, а високото качество е неизменна част от нашата фирмена политика. Разнообразие и изгодни оферти - само при нас ще откриеш всичко за строителството и довършителните ремонтни работи.

Какви видове дървени плотове ще намериш в Бриколаж

Плотовете от дърво се произвеждат от разнообразна дървесина: бял бор, ела, смърч, липа и др. Всеки вид дърво си има своите особености и функционални характеристики, които определят и какво точно приложение ще намери то. В Бриколаж ще откриеш дълъг списък с плотове от масив, които са подходящи за направата на маса и друг вид мебели за дома. Иглолистните ни плоскости ще ти помогнат да осъществиш всяко едно свое начинание, свързано с преустройството на дома и вилата.

За какво можеш да ги използваш

Строителни елементи като дървените плотове са неизменна част от инструментариума на всеки професионален майстор или начинаещ в тази сфера. Те намират чудесно приложение във всеки един малък до мащабен проект, в който отличното изпълнение е цел номер едно. Преди да купиш дървени плотове в подходящи размери, се информирай по какъв начин ще можеш да ги включиш в ремонтния проект. Бриколаж ти препоръчва да ги използваш при:

 • Направа на огради;
 • Направата на легла, маси, стъпала, пътеки, кухня и др.;
 • Строежа на външни пристройки;
 • Навеси;
 • Опаковане;
 • Кофражи за бетон;
 • Дървена дограма;
 • Къщи и др.

Купи слепени плотове от дървесина в подходящи размери и се заеми с преустройството на своя дом. Дървесината сама по себе си е може би най-доброто решение, защото се отличава с:

 • Лесната си обработка;
 • Устойчивостта си на външни влияния и химикали;
 • Здравина и практичност;
 • Топло изолационните си качества.

Всеки един успешен проект започва от добрата идея и решителност за нейната реализация. Стартирай сега!

Кои са най-купуваните размери

От изключително значение е да откриеш правилните размери дървени дъски, за да се увенчаят начинанията ти с успех. При нас има иглолистна дървесина с размери като: 180х38х2.8см, 150х30х2.8см, 200х30х2.8см и др. Реши кой вариант би бил най-удачен и продължи напред. Сложи ремонтите си задачи в ред.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0