Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Ламперия

Функционалната кухня е водещ приоритет за всеки един човек. Тъй като в тази стая се правят всевъзможни неща, е разбираемо да се стремим към интериорно съвършенство и максимални удобства по отношение на оборудването. Естетическото оформление на помещението за готвене е само малка част от всички важни задачи, които трябва да отметнеш в ролята на домакини – важна е практичността, която с правилно избрания кухненски плот, може да бъде лесно постигната!

Защо изборът на кухненски плот е толкова важен 

Нерядко са нужни часове наред, за да приготвиш семейната вечеря. Това на свой ред те приковава към кухнята за дълго време, но ако там оборудването или обзавеждането е старо, със сигурност ще ти бъде по-трудно да постигнеш добри кулинарни резултати. Същото би могло да се каже и за кухненския плот, който има много важно предназначение: 

  • върху него подреждаш хранителните продукти и се занимаваш с тяхната подготовка. Освен водоустойчив, той трябва да е и топлоустойчив, за да издържи на високите температури, когато поставяш горещи съдове върху него; 
  • поставят се също чаши и чинии, както и много още други важни принадлежности, използвани в хода на готварския процес – важно е да разполагаш с достатъчно просторен кухненски плот, за да не се чудиш кое къде да сложиш; 
  • ако работната основа не е износоустойчива, е възможно след време да се обезцвети и промени качествата си. Затова обмисли внимателно на какъв точно вид плот да заложиш – дървен, ламиниран, гранитен, комбиниран, конгломератен и др.;
  • има принос за естетиката – мебели като шкафовете, чекмеджетата, масата и столовете в кухнята са много важни, но и значението на плота не е никак малко. Неговата шарка трябва да пасва на цвета на кухненското обзавеждане, за да не се получи нежелано разминаване.

Изборът на работни кухненски повърхности се базира на обстоятелства като стила на мебелировката и търсената практичност. Всеки един детайл е важен при подобна селекция, която от онлайн магазин Бриколаж ще ти помогнем да извършиш правилно! 

Какви видове има в раздела

В раздела ще откриеш модели кухненски и бар плотове с красив дизайн, разнообразни размери и лесен монтаж. Каталогът включва видове от ПДЧ, които имитират мрамор и дървесина – всеки един от тях е достъпен на поносими цени. Възползвай се от страхотните ни предложения и изисквай максимума от обзавеждането в стаята за кулинарни и гастрономически приключения. Можеш да извършиш поръчка, като следваш указанията в сайта, а след това доставката ти ще бъде извършена до няколко работни дни.