Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка за всички онлайн поръчки над 300лв в периода от 25.05.2023. до 25.06.2023.

Врати тип хармоника

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

22.99 лв. 119.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по Материал

Пазарувай по Ширина (СМ)

Пазарувай по Височина (СМ)

Пазарувай по магазин

Намерени 14 продукта

Изборът на нова врата е задача, с която в даден момент ще трябва да се всеки да се сблъска. Подобно начинание обаче е придружено и от множество въпроси, свързани с правилния подбор на въпросния продукт – на какви технически параметри да отговаря, с какъв дизайн да бъде, на каква цена и прочее. 

Какво представляват вратите тип “хармоника”

Моделите тип “хармоника” са сред обичайните решения, на които потребителите залагат, затова ние от магазин Бриколаж решихме да ти ги предложим на достъпни цени и в търсеното от теб разнообразие:

  • освен с атрактивен дизайн плъзгащите врати в раздела са и качествени, както и по-лесни за монтаж от останалите;
  • налични са в различни размери и цветове, така че да откриеш подходящия за теб сгъваем интериорен компонент;
  • характерното за вратите тип “хармоника” е, че са с чупещи се крила и са снабдени със специален механизъм, който позволява тяхното лесно придвижване по релсите;
  • изработени са от ПВЦ и могат да бъдат закупени с различна посока на отваряне – лява и дясна;
  • конструкцията им включва надеждни връзки между отделните панели, като последните могат да се закупят в по-голямо количество. 

Вратите тип “хармоника” са пожароустойчиви и не отделят вредни емисии, което повишава тяхната покупателна стойност.

За къде са подходящи

Съвременните врати тип “хармоника” са подходящи за всякакви помещения, особено за тесни, при които едно стандартно отваряне на крилото би “затворило” още повече пространството, възпрепятствайки свободното минаване. Ако стаята е с ограничена площ и всеки сантиметър е от значение, заложи на този преграден елемент и ще повишиш значително практичността в нея. Някои от наличните модели в категорията са снабдени с брава, което е и по-добрият вариант, ако търсиш оптимални характеристики за своята врата тип “хармоника”. 

Какви видове предлагаме от магазин Бриколаж

Попаднал си на точното място, защото тук те очаква страхотен избор от затварящ се механизъм тип “хармоника”, с който ще допълниш интериора и ще подчертаеш неговата красота. Разнообразието от цветове и дизайни е водещо в случая – кафяви, бели, сиви, избелен дъб, махагон и други стилни нюанси, като те ще допаднат на твоя деликатен вкус. Моделите се предлагат в размери 215/12.5 см и са изработени от износоустойчиво ПВЦ. 

Защо да ни се довериш 

Ние предлагаме разнообразен онлайн каталог с продукти за дома, но освен от нашата интернет платформа, можеш да закупиш желаните интериорни компонентни и от някой от физическите ни магазини в град София, Пловдив, Бургас, Варна и др. Цените при нас са достъпни, намаленията редовни, а клиентското обслужване на най-високо ниво!