Национален телефон за информация и поръчки070088111 
Информация за поръчка на всички услуги виж тук

Къртачи и перфоратори

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

119.99 лв. 449.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по Максимален диаметър пробиване в бетон (MM)

Пазарувай по магазин

Намерени 16 продукта

Къртачи, перфоратори

В хода на ремонтната дейност, възникват неочаквани казуси и дилеми, които трябва да разрешим максимално бързо. На първо място, поглеждаме в шкафа с инструменти, за да се уверим, че разполагаме с нужния набор приспособления, а след това посягаме и към нужното ни приспособление. С негова помощ отстраняваме техническия проблем или просто успяваме да завършим започналия ремонт. Често пъти използваме и машини като къртачи, перфоратори, бормашини и винтоверти, като всички те са изключително важни за монтажните занимания.

Какви видове къртачи и перфоратори ще намериш в сайта

Къртачите и перфораторите са приспособления, с които реализираме успешно къртене и пробиване на устойчиви материали като:

  • Тухли;
  • Бетон;
  • Естествен камък;
  • Зидария; 
  • Пътни настилки и др. 

В случая е необходимо не просто въртеливо действие от страна на използваната машина, но и ударно, за да може да се осъществи самото пробиване. Перфораторите се считат за по-универсално решение пред къртачите, защото с тях може да се правят едновременно отвори, а когато въртеливото движение е изключено, е възможна и работата им като къртачи.

Разгледай моделите приспособления за монтаж и демонтаж в онлайн магазин Бриколаж. Възползвай се от наличните евтини цени, които подбрахме специално за всички наши бъдещи и настоящи клиенти:

  • Акумулаторни перфоратори;
  • Перфоратори RAIDER, BOSCH, EINHELL;
  • Перфоратори MAKITA. METABO и DAEWOO;
  • Къртачи INVENTIVE, BOSCH Professional и др.

Изборът на ръчни машини от този вид трябва да бъде внимателно обмислен и съобразен основно с професионалните цели, също както и с плановете, свързани с преустройството на дома. Избери инструмент с подходящ механизъм, също както и се довери на водещите производители в областта, чиито предложения ще ти осигурят ниски нива на шум и висока производителност. 

Полезни съвети от Бриколаж преди да купиш

Преди да купиш оборудване за пробиване и къртене, трябва да определиш и оптималните мощности, които изпълнението на техническите задачи изисква. Асортиментът на магазин Бриколаж ще ти даде свободата да избираш свободно, осигурявайки си както високо качество, така и бюджетни решения, с които работата винаги ще спори. Съветът ни към теб е да заложиш на инструменти за демонтажни работи и пробиване на ниши в бетон или тухли, които притежават надеждни конструктивни особености. Заложи на Бриколаж.