Количка
(39)

Ъглошлайфи

30
Релевантност
ЪГЛОШЛАЙФ MAKITA GA5030RSP3 720W 125MM
undefined -25%

Идеи и съвети

Нашите модерни готови решения за баня са вдъхновяващи и полезни за всеки дом. Те улесняват ежедневието, добавяйки стил и уют към интериора.
Започни като предварително обмислиш как искаш да изглежда завършеният проект и не забравяй, че не си ограничен до четири стени или цяла стая в един и същ цвят...
Градинските мебели са неизменна част от устройството на всяка градина или тераса, особено когато очакваш гости на открито. Поставянето на маси и столове в двора преди партито е ключов момент за създаване на комфортна обстановка за твоите гости...
Време е да се насладиш на слънчевите дни и за срещи с приятели на открито и няма нищо по-приятно от събирането с тях край барбекюто. Ако още се чудиш какво барбекю да избереш, виж нашите съвети и избери идеалния за теб модел...

Ъглошлайф

Електрическите инструменти, използвани в домашната работилница или в индустриалните бази са нещо, без което нито една ремонтно-монтажна дейност не би могла да се осъществи. По тази причина е добре да се сдобиеш с ъглошлайф на добра цена, който се определя като многофункционално средство за рязане и шлайфане на метали като ламарини и носещи елементи. В някои от случаите (и с оглед вида на диска), машината би могла да се използва и при обработката на бетон, плочки, камък и тухли, което е още една точна в полза на този съвременен уред.

качествени малки ъглошлайфи

За какво се използват ъглошлайфите

За да преминеш към употреба на ъглошлайфа, първо трябва да се увериш, че неговите дискове са подходящи за целите, които си си набелязал. Преди това, е желателно да се запознаеш по-подробно с техническите характеристики на електрическия уред, които са следните:

  • Редукторът променя въртенето при вертикалната ос;
  • Осите са под ъгъл от 90 градуса;
  • Ъглошлайфът се нарича още и 'Флекс';;
  • С него можеш да отрежеш почти всякакви видове материали като метални елементи, бетонови изделия, плочки, зидария, дърво, ПВЦ и др.;
  • Уредът се използва основно за шлайфане на заварки от метал, ръбове и др.;
  • С помощта на машината ще елиминираш успешно и стара боя, също както и груби елементи по повърхността.

Всеки майстор, който иска да е в крак с новостите трябва да притежава съвременен ъглошлайф. В онлайн магазин Mr.Bricolage ще откриеш качествени предложения на евтини цени, повечето от които са и професионални. Вече всички малки и големи проекти могат да бъдат завършени!

евтини ъглошлайфи

Какви модели ще намериш в Mr. Bricolage

Нашата продуктова гама е напълно пригодена за търсещите добро съотношение цена/производителност/функционалност. Заложи на моделите ъглошлайф от Бриколаж и купи модел на Rider, Bosch, Makita или Inentiv на достъпна цена. Ти заслужаваш най-доброто.

На какво е важно да обърнем внимание

Важно условие е да внимаваш какво купуваш. Избор на машина като ъглошлайфа е свързана с 'проверка'; на всяка една от техническите особености като:

  • Диаметър на диск;
  • Антивибрационна дръжка;
  • Покритие;
  • Комплект с аксесоари.

Едва когато си напълно сигурен, че всички характеристики и цената отговарят на изискванията ти, можеш да преминеш към поръчка и плащане. Наличието на аварийна спирачка е също важна функция, която има за цел да изключи уреда, ако засече неизправност в захвата. Контролът на вибрациите и скоростта допълнително засилват удоволствието по време на работа. Избери безкабелни и акумулаторни малки модели на ниски цени за по-голяма маневреност.


Бърза и сигурна доставка до:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.

0